-potterhead-
Favori Üye
Olsun pişman olmuştur
Olsun pişman olmuştur
Onları ben de seviyorum, ama benim en sevdiklerim Seyfi, Fevzi, Meziyet, Suna, Nazlı ve Eşref'ti.Olsun pişman olmuşturEn sevdiğim karakter Gülali ve Hoca sanırım
![]()
Bakalım bende severim heraldeOnları ben de seviyorum, ama benim en sevdiklerim Seyfi, Fevzi, Meziyet, Suna, Nazlı ve Eşref'ti.![]()
İğrenç adam ya gerçekten sağlam mesele bulmuş senarist,Durumuna en çok üzüldüğüm karakterlerden biri de Fevzi'ydi maalesef, nedeni de şu an gösteriliyor.
Sonraki bölümlerde bununla ilgili çok ciddi bir sürpriz de olacak, ama spoiler vermeyeyim.İğrenç adam ya gerçekten sağlam mesele bulmuş senarist,
Biliyorum abisi polise haber veriyorduSonraki bölümlerde bununla ilgili çok ciddi bir sürpriz de olacak, ama spoiler vermeyeyim.![]()
Hayır, daha büyük bir şey olacak sonra.Biliyorum abisi polise haber veriyordu![]()
Bige Önal'a niye hala başrol gitmiyor çok merak ediyorum. 10 numara kız
ÖBGZK'deki Aylin'in ilk zamanlarını hatırlatıyor gibi.Bige Önal'a niye hala başrol gitmiyor çok merak ediyorum. 10 numara kız![]()
O kadar da değilÖBGZK'deki Aylin'in ilk zamanlarını hatırlatıyor gibi.![]()
Nazlı için dedim onu, Bige için değil. Öyle yorumlar görmüştüm zamanında.O kadar da değil![]()
Nazlı'nın Aylin'i hatırlattığı.
Çok yetenekli, harikaydı sahneNazlı'nın Aylin'i hatırlattığı.
İlk bölümü izlediğim zamanları hatırladım.
Ve Fevzi gerçeği öğrenir. @-potterhead-
İlk bölüm bitmek üzere, beğendin mi peki?Çok yetenekli, harikaydı sahne![]()
Bu bölümü izlemiştim zatenİlk bölüm bitmek üzere, beğendin mi peki?![]()
O zaman bundan sonra 12.45'te Gültepe'deyiz.Bu bölümü izlemiştim zatenGayet güzel tabii ki
![]()