bu dizide de belli başrol olmazDizi ilk bölüm için benden 10 üzerinden 8 aldı. Başrol olarak nitelendirdiğimiz isimler neredeyse dizide görünmediler hadi onu geçtim konuşmadılar bile. Büyük eksik bence.Ama haftaya toparlanır diye düşünüyorum. Fevzi'nin abisi Reşat benden en geçer notu alan isim oldu bu bölüm için. Diziyi haftaya da takip etmeyi düşünüyorum ama Yılanların Öcünü de izlemek istiyorum. Muhtemelen televizyondan izleyeceğim Yılanların Öcü olur, netten ise Benim Adım Gültepe. Ya da ikisini de izlerim tekrarlarından birini takip ederim.
![]()
@Bully beğenmiş anlatır sanaVallahi yorum yapardım ama anlamadım diziyi ..biraz maça baktım ana konuyu kacirdim mi bilmiyorum. Biri bana ana konuyu anlatabilir mi
Böylelileri de var ;Gaye Boralıoğlu @GayeBoralioglu 6 dk.
Benim Adım Gültepe, Öyle Bir Geçer Zaman Ki yolunda... Manasız hırçınlıklar silsilesi. Devamlı herkes birbirine bağırıyor.
olabilir ne var bunda tamamını izlemeden sallayan çok olur
emre sen diziyi beğendin mi ?olabilir ne var bunda tamamını izlemeden sallayan çok olur))
ben beğendim karakterleri çok iyi tanıttılaremre sen diziyi beğendin mi ?
Devamı izlemediklerini nerden biliyorsun? Normalde hesapları ifşa etmem de dizinin tekrarından sonra atılan tweeler diye attımolabilir ne var bunda tamamını izlemeden sallayan çok olur))
bana mı anlatıyonDevamı izlemediklerini nerden biliyorsun? Normalde hesapları ifşa etmem de dizinin tekrarından sonra atılan tweeler diye attım![]()
Ne alaka aileyle tüm mahalle karşilaştirilması? OBGZ'deki aileyi tek karakter olarak mahalleye de serpiştiririmbana mı anlatıyon
öbgz tek bir aile üzerine kuruluydu burada maşallah tüm mahalleyi gördük![]()
bundan sonra izleyeceksin yaniben beğendim karakterleri çok iyi tanıttılarama oyuncuların %80 inden fazlası çok iyiydi umarım senaryo yanlış isimller üzerine gitmez