Kanal D Benim Adım Gültepe - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@beyazsoy hava ? :d sen hava göröemişsin, kendini yapmaya odakladığın içindir büyük ihtimal. :F
beyazsoymu ? Ben senin adını receptepe diye biliyodum :kiki:

cemile pek bir fingirdek olmuş :F

bbs ye özenmişler:A
Her karakterin altından en iyi şekilde kalkan bi oyuncu. :d cemileden farklı bi tarza bürünmesi iyi:X

beyazsoy sen diziyi beğendin mi, zirve şansı var mı..​
Sen beğendin mi sen ? :d

beyazsoy sen diziyi beğendin mi, zirve şansı var mı..
Şuan dizi adına birşey izlemedik slkarakterleri tanitiyorlar dizinin asil konusu belli olursa yorum yaparım ama bu haliyle zirve şansı yok ama diğer dizilerde parlak değil . en azından ortada bir yarış olur kimse aşırı fark atamaz

@beyazsoy hava ? :D sen hava göröemişsin, kendini yapmaya odakladığın içindir büyük ihtimal. :F

Her karakterin altından en iyi şekilde kalkan bi oyuncu. :D cemileden farklı bi tarza bürünmesi iyi:X
4.my oyuncusunu buldum bu kadın neboşun gençliğini canlandırıyordu my de :F
o değil de bu ferhat ağa my de gülfemi öldürmemiş miydi şimdi aynı dizideler yine :F @mrt-06

@beyazsoy hava ? :d sen hava göröemişsin, kendini yapmaya odakladığın içindir büyük ihtimal. :F

Her karakterin altından en iyi şekilde kalkan bi oyuncu. :d cemileden farklı bi tarza bürünmesi iyi:X

beyazsoy sen diziyi beğendin mi, zirve şansı var mı..​
Sen beğendin mi sen ? :d
Prim hayatta hic bir şeyi doğru ogrememedin benim adımı ogrenemedigin gibi onun için hoş görüyorum seni ))))

Dizide şuan en iyi oynayan diye biri yok ama biraz daha ilerleyelim. :)
Çünkü yönetmeni zeynep günay tan. Postacıya kadar en sahicisini ekrana süren bi insan. O yüzden ayrım yapamaman normal :)

Prim hayatta hic bir şeyi doğru ogrememedin benim adımı ogrenemedigin gibi onun için hoş görüyorum seni ))))​
Tüm forumda seni hoş gördüğü için aunı çabayı azda olsa senin yapman normal :F

Çünkü yönetmeni zeynep günay tan. Postacıya kadar en sahicisini ekrana süren bi insan. O yüzden ayrım yapamaman normal :)
Doğrudur dediğim gibi dizi seyrettiriyor kendini. :)

Doğrudur dediğim gibi dizi seyrettiriyor kendini. :)
bağırış çığırış çok sen seversin karagülden :A

Sınıf yazılı sahnesine baktım sonra çok sıkıldım çocuklar bence özensiz seçilmiş...
Anti kanal d ciliğimi bir yana bırakarak konuşuyorum bu şekilde zirvede olamaz dizi...

Forum İstatistikleri

Konular
176,262
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs