Kanal D Benim Adım Gültepe - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
akla ilk düşen cem yılmazın müzikle alaksının olmadığını tahmin edebiliyoruz, "---" açmana gerek yok. :D

onu diyorum bende zaten:X
Neyse yazismalarimizi okuyan hakikaten müzikleri cem yılmaz yapıyor sanacak. Hatları sen duzeltirsin ama bende kenardan öğrenci olayım))) cem yılmaz değil cem Yildiz)))

Pirim Türkiye geriye gitmiş o devirde kadınların hepsi dekolteliymis))))

Neyse yazismalarimizi okuyan hakikaten müzikleri cem yılmaz yapıyor sanacak. Hatları sen duzeltirsin ama bende kenardan öğrenci olayım))) cem yılmaz değil cem Yildiz)))
afedersin :F hatlar karıştı. :X

my den önce trt dizisinde oynuyordu :A ondan önce 20 dk de oynamış ondan öncesini bilemem :A

hayret arada bir de olsa doğruyu söylüyon.))))))))))
kanald sitesi diyor zaten, sana diyecek pek bi şey kalmıyor. :A

Pirim Türkiye geriye gitmiş o devirde kadınların hepsi dekolteliymis))))
80'ler ve izmir semti, ve yine o semtin en zincirsiz topluluğu. :) normal :X

adamın my den önceki dizisini biliyim :F kanal d sitesi hava atmaya çalışıyor demek ki aradan küçük dizileri atarak:A

[HASHTAG]#selenozturk[/HASHTAG] döktürüyor rolü bu seviyede kalırsa dizi coşar:A

Hava Bastın ama Allah iste havayı fena sonduruyor)))
sen alışıksındır, halimden anlarsın. :F

adamın my den önceki dizisini biliyim :F kanal d sitesi hava atmaya çalışıyor demek ki aradan küçük dizileri atarak:A

[HASHTAG]#selenozturk[/HASHTAG] döktürüyor rolü bu seviyede kalırsa dizi coşar:A
küçük dizileri ortaya atmak ve havalandırmak. bu denli tutarsız bahanede olamaz artık :A

Ben de onu diyom Türkiye geriye gitmiş))) ben de öyle mahallerde. Büyüdüm prim kimse anlaymasin bana oralar nasıl diye

küçük dizileri ortaya atmak ve havalandırmak. bu denli tutarsız bahanede olamaz artık :A
adam my den önceki sene trt de sende gitme de oynuyordu gerisini bilmem :A kanal d diziye my ile ilgi çekmeye çalışıyorsa orası başka:A

Ben hava basmayı sevmem ondan senin halinden anlamam pirim)) havalara girmisken havan sonunce nasıl olur insan bilemem benim adim gultepe pardon beyazsoy)))

Selen Öztürk döktürüyor :D
Güldürüyor bir yandanda :D
O kadında diziye gelirse meziyetle hergün kavga :D
tam total oldu bu :F