Benim bildiğim Furkan Eylül ( 2012 ) ya da Ekim ( 2012 ) ayında 16:9 ( HD ) yayına geçti HD yayın yapıyor ayrıca DigiTürk'te Show TV HD kanalı var.Yalnız @mrt-06 Show TV'nin HD'si olmadığına dair yorumlar yapılmış, doğru mu?
Benim bildiğim Furkan Eylül ( 2012 ) ya da Ekim ( 2012 ) ayında 16:9 ( HD ) yayına geçti HD yayın yapıyor ayrıca DigiTürk'te Show TV HD kanalı var.Yalnız @mrt-06 Show TV'nin HD'si olmadığına dair yorumlar yapılmış, doğru mu?
Suskunların totali ile A/B`si bir müddetten sonra çok yakınlaştı ve beraberleşti.
sukunlar hiç bir zaman total dizisi olmadı...2. sezon belki reytinglerin düşüşüyle total dizisi gibi görünsede Sosyal medya'nın 1 numaralı dizisiydi...
Suskunlar 2011 Melekler Korusun 2008 , Tatlı Hayat | Hayat Bilgisi 2003 - 2006 , Adını Feriha Koydum - 2012
Tam olarak A/B kanalı değildi. Beraberdi diyelim ki, bana göre totalde daha ağırdı.Even ne kadar uğraşırsan uğraş Show Ab kanalıydı...
Adını Feriha Koydum aslında totale daha çok hitap ediyordu ama ab grubu da çok başarılıydı bence.EveN post: 1387834' Alıntı:Suskunların totali ile A/B`si bir müddetten sonra çok yakınlaştı ve beraberleşti.
Sosyal medyada 1 numara olmak için A/B yapımı olmak gerekmez. Vadi en ağır total dizisi ama sosyal medyada seviliyor.
Yani Suskunlar kaliteli bir diziydi buna bir laf yok. Ama A/B olarak geldi sonra beraberleşti.
- - - Ekleme - - -
Tam olarak A/B kanalı değildi. Beraberdi diyelim ki bana göre totalde daha ağırdı.
Adını Feriha Koydum A/B yapımı değildi. Özellikle 2. senesinde iyice totalleşti.
Evet çok seviyordum. Konusu klişeydi ama dizi bunu öyle işliyordu ki pek de belli olmuyordu. Bu yüzden her iki gruptan izleyicisi vardı.denizz19 post: 1387867' Alıntı:Dizinin düşüşe geçeceğini düşünmüyorum. Eğer iyi işlenirse sıkıntı olmaz. Show için şaşırtıcı bir haber oldu bu.
- - - Ekleme - - -
Adını Feriha Koydum aslında totale daha çok hitap ediyordu ama ab grubu da çok başarılıydı bence.
EveN post: 1388230' Alıntı:Kurtlar Vadisini de transfer ederse tam anlamıyla 3.lüğü garantiler bence.
Benim İçin Üzülme fazla pahalıya gitmemiştir zaten bence Kurtlar Vadisinin de kanal değiştirmeleri nam salmış. Show hariç hiçbir kanalda 1 seneden fazla ard-arda kalmadı.xBUGRAx post: 1388248' Alıntı:Kaptırmaz 2 dizisini birden bence atv.
mrt-06 post: 1388676' Alıntı:Bende link var ama.
Öyle bir amacım yoktu aslında çok önceden görmüştüm ama senin mesajı görünce link paylaşıyım dedim hem forumda diziyi takip edenler için merakı gidermek maksatlı. 😉Arslan Bey post: 1388678' Alıntı:
Sen link vermedin sen reklam yaptın.
mrt-06 post: 1388680' Alıntı:Öyle bir amacım yoktu aslında çok önceden görmüştüm ama senin mesajı görünce link paylaşıyım dedim hem forumda diziyi takip edenler için merakı gidermek maksatlı. 😉
Ok. 😉
Siteye girerler bakarlar, sıkıntı yok yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?