"Benim İçin Üzülme" Show TV'ye Transfer Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sukunlar hiç bir zaman total dizisi olmadı...2. sezon belki reytinglerin düşüşüyle total dizisi gibi görünsede Sosyal medya'nın 1 numaralı dizisiydi...
Suskunların totali ile A/B`si bir müddetten sonra çok yakınlaştı ve beraberleşti.

Sosyal medyada 1 numara olmak için A/B yapımı olmak gerekmez. Vadi en ağır total dizisi ama sosyal medyada seviliyor.

Yani Suskunlar kaliteli bir diziydi buna bir laf yok. Ama A/B olarak geldi sonra beraberleşti.

- - - Ekleme - - -

Suskunlar 2011 Melekler Korusun 2008 , Tatlı Hayat | Hayat Bilgisi 2003 - 2006 , Adını Feriha Koydum - 2012

Even ne kadar uğraşırsan uğraş Show Ab kanalıydı...

Tam olarak A/B kanalı değildi. Beraberdi diyelim ki, bana göre totalde daha ağırdı.

Adını Feriha Koydum A/B yapımı değildi. Özellikle 2. senesinde iyice totalleşti.

Dizinin düşüşe geçeceğini düşünmüyorum. Eğer iyi işlenirse sıkıntı olmaz. Show için şaşırtıcı bir haber oldu bu.

- - - Ekleme - - -

Adını Feriha Koydum aslında totale daha çok hitap ediyordu ama ab grubu da çok başarılıydı bence.

Evet çok seviyordum. Konusu klişeydi ama dizi bunu öyle işliyordu ki pek de belli olmuyordu. Bu yüzden her iki gruptan izleyicisi vardı.

Ben demedim mi a dostlar.
)

Huzur Sokağı geçecek dedim Biü'ye kısmetmiş.
)))

Tayyip'in medya dostları arasında şimdiden dayanışma başladı.
))

Son düzenleme:
vışşhhh
bakaalım 2.sezon düşecek mi
uamrım yapım şirketi hde den ders alıp aynı hataları yapmaz

Kurtlar Vadisini de transfer ederse tam anlamıyla 3.lüğü garantiler bence.

xBUGRAx post: 1388248' Alıntı:
Kaptırmaz 2 dizisini birden bence atv.
Benim İçin Üzülme fazla pahalıya gitmemiştir zaten bence Kurtlar Vadisinin de kanal değiştirmeleri nam salmış. Show hariç hiçbir kanalda 1 seneden fazla ard-arda kalmadı.

Show TV, KVP'yi transfer etmez bence. Belki seneye ama bu sene olmaz gibi..

Show TV'nin resmi sitesinde dizi yerini aldı bile ve "Show TV'den Bomba Transfer" başlığıyla transfer duyuruldu.

Arslan Bey post: 1388678' Alıntı:

Sen link vermedin sen reklam yaptın.
Öyle bir amacım yoktu aslında çok önceden görmüştüm ama senin mesajı görünce link paylaşıyım dedim hem forumda diziyi takip edenler için merakı gidermek maksatlı. 😉

mrt-06 post: 1388680' Alıntı:
Öyle bir amacım yoktu aslında çok önceden görmüştüm ama senin mesajı görünce link paylaşıyım dedim hem forumda diziyi takip edenler için merakı gidermek maksatlı. 😉

Siteye girerler bakarlar sıkıntı yok yani.

Siteye girerler bakarlar, sıkıntı yok yani.
Ok. 😉

Sayfada transferler devam edecek gibi bir metin vardı "İlk bomba trasferi" diye demekki devamı gelecek gibi ama bence transfer yerine Feyruz'u 41 dizilerini başlatsa daha iyi olur transferleri desteklemiyorum fazla.

Ama Kurtlar Vadisi Pusu Show TV'ye geçse iyi olur o zaten Show TV'nindi.