Benim İçin Üzülme Hangi Gün Yayınlanır ? Kaç Reyting Alır ?

o zaman Krem cuma pt2 ye geçer bu dizide pazar olur , baska güne geçmesi imkansız .

İş işten geçti hde için ona zamanında sarılacaktı

bu dizin tutaçağı tek gün pazar part1 de çünkü pazar dizi yok milletin tutunaçağı dizi olur

- - - Ekleme - - -

bu dizin tutaçağı tek gün pazar part1 de çünkü pazar dizi yok milletin tutunaçağı dizi olur

Bence pt2de yayınlanır 4 reyting alır , nedense Çarşamba Hayat Devam Ediyor başlayacaktı yanılmıyosam

Cuma Pt2 de yayınlanabilir. Pt1 düşünüyorlarsa Pazar Krem'in saatine koyulabilir. Ortlama olarak 4 reytingi geçemez bence.

Hangi olursa olsun tutmayacak bence.
Çarşambaya bekleriz kendilerini.Süleyman kellesini alsın onun :D

Alemin Kralı çarşambaya alinsin Pis 7'liyle brbirleriyle kapışsınlar...Son Yaz zaten bitiyor 6. bölümde biticekmiş.Bu takvime görede bence Benim İçin Üzülme salı gunune aday gibi duruyor.

Alemin Kralı çarşambaya alinsin Pis 7'liyle brbirleriyle kapışsınlar...Son Yaz zaten bitiyor 6. bölümde biticekmiş.Bu takvime görede bence Benim İçin Üzülme salı gunune aday gibi duruyor.
Kuzey bile zor kapışıyor Pis Yedili ile totalde, Alemin Kralı hangi reytingi ile kapışsın? :D

Benim İçin Üzülme Salı olursa, onun için söylese de söylemese de üzülürüm. Şu Salıya TRT'den başka komedi getirebilecek bir zihniyet yok galiba. Dramın karşısında dramı kizm izler. Bkz: Son Yaz. Gerçi Ustura Komedi ama bir komedi daha olsa tutunur. Mesela Alemin Kralı Salıya gelmeli. 2-3 reytingle idare eder

Alemin Kıralı'nı ısrarla Çarşamba'ya koymadıklarına göre büyük ihtimal Çarşamba yayınlanacak dizi ama 3 reytingi geçmesi sürpriz olur bence. :)

Ahmet kaya kürtçe şarkı söyleyecem diye yuhalandıgında mahsunda alkış tutuyordu şimdi kürtlerden reyting devşirmek için kürçe fragman hazırlamış. oh oh ne ala.. dizi totalde bayagı bir reyting alacagı kesin ama ab de pek şansı yok. çarşaba yayınlanır

Hangi gün olursa olsun 6 Reytingin üstüne cikamaz ve sezon sonuna kadarda 5 Reytingin altina düser

dizi çok güzel bir dizi .. çarşamba hariç hangi güne koyarlarsa koysunlar tutar ve zirveye yerleşir ..