Kıymet bil.Teşekkürler canım işte gerçek dost.
Kıymet bil.Teşekkürler canım işte gerçek dost.
Bu soruların aynısı işte, birkaç fark olabiliyor sadece.Soracağin sorulari önceden yolla ki uygunluğunu kontrol edeyim
Sana direkt pizza derdim abicim.
neyse söylememeliyimSana direkt pizza derdim abicim.
Evet sürpriz kalsın, senin için oranları merak ediyorum.neyse söylememeliyim
inancım tam herkes 7'den aşaği yapmayacakEvet sürpriz kalsın, senin için oranları merak ediyorum.
Yine de beklentiyi o kadar yükseltme derim.inancım tam herkes 7'den aşaği yapmayacak
Bir IP'den bir kez yapılıyor başka bir yolu var gerçi ama burada anlayan olmaz.@Aserat ın yarişmasında google'a bakmıyoruz demek gibi bişey oldu buTekrar tekrar deneme hesaplarla 7 yapılır illa
Forum o kadar saf naif değilBir IP'den bir kez yapılıyor başka bir yolu var gerçi ama burada anlayan olmaz.
Bilişim konusunda burası biraz zayıf ya.Forum o kadar saf naif değil
o kadar da değiller yaBilişim konusunda burası biraz zayıf ya.
Gelecek hafta programın akıllı işaretini 7'den 13'e çıkarsam iyi olacak.o kadar da değiller yaaç gezmiyor ya bu millet(forum halkı) illa kendilerini doyurmak için bi yerlerden bulup buluşturuyorlardır(anladın) En azından ondan dolayı biliyorlardir
16 iyidirGelecek hafta programın akıllı işaretini 7'den 13'e çıkarsam iyi olacak.
Şaka maka haftaya benmiyim@Afet Güçverir Yaşlı Kurttan sonrada beni alBakalım 7 ayda forum beni ne kadar tanımış
Banada +21🍾🍾🍾
@Forumdash
Bakarım bir araHayır o yüzden 3. bölüme alalım seni.
Yeni üye olarak gayet iyi.
O kadar da reyting düşürür16 iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?