'Beni Böyle Sev' Gün Değiştirdi!

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
Başrollerinde Alper Saldıran, Zeynep Çamcı, Eda Ece, Ozan Osmanpaşaoğlu, Bala Atabek, Erdem Akakçe, Burcu Altın ve Güven Kıraç'ın yer aldığı TRT1 ekranlarının sevilen gençlik dizisi Beni Böyle Sev gün değiştiriyor!

BSK Yapım imzalı Beni Böyle Sev, 10 Kasım'da başlayacak olan Aşkın Kanunu'na yerini bırakacak ve yarın akşam son kez Pazartesi yayınlanacak. Dizi önümüzdeki hafta Cumartesi günü yayınlanacak.

Beni Böyle Sev, yeni bölümüyle 8 Kasım'dan itibaren her Cumartesi 19.55'te TRT1'de!
,
thumbnail_1408037198.jpg

Maşallah bu Trt aklıma ne kadar soru getiriyor.
Önce Seksenler nolacak sonra Beni Böyle Sev nolacak şimdi de Hayat Ağacı nolacak.

TRT garip isler oluyor eski dizileri harcayıp yenilere yer açıyorlar zaar

BBS için kesinlikle doğru güne koyulmuş. Umarım yeni gününde başarılı olur.

Beni Böyle Sev, Pazartesi gününe alışılmıştı. Keşke gün değiştirmeselerdi. Dizinin yükselmesi için yapılan strateji mi, yoksa ipini çekmek için bir adım mı, bilemedim şimdi. Beni Böyle Sev, A/B grubunda TRT 1'i iyi idare ediyordu. Gün değişikliği gerekmiyordu. Yine izlenir gerçi ama keşke gün değiştirmeselerdi. :)

Cumartesi günü mü yok artık olabilecek en kötü güne atılmış dizim. :(

Gerçi yurtta netten izliyorum tüm dizileri ama Cumartesi olmamalıydı. İnşallah Aşkın Kanunu tutmaz da yer değiştiklerine pişman olurlar. :)

@denizz19 :A:A İzlediğin bütün dizileri aynı güne toplayacaklar yakında. :A
Toplasınlar ne olacak Beni Böyle Sev varken, Güllerin Savaşı'na kim bakar. Nasılsa netten izliyorum ikisini de yurtta. :)

@denizz19 bu mu gullerin savasi mi :A
Her ikisi de ama illa birini seçersem avatarımdaki. :)

:F Bence doğru gün olmuş ama KM etkilenebilir. Gülme sebebim ise @denizz19
Neden gülüyorsun anlamadım? :)

Sanki dizi bitiyor :D

@denizz19 düşen yılana satılırmış gultepe beni boyle sev ...
Dizi bitmedi gün değiştirdi sakin olun. 70 bölümdür Pazartesi'nde olan bir dizi şimdi Cumartesi'ye geçiyor Trt'de sapıttı. :)

Cumartesi günü mü yok artık olabilecek en kötü güne atılmış dizim. :(

Gerçi yurtta netten izliyorum tüm dizileri ama Cumartesi olmamalıydı. İnşallah Aşkın Kanunu tutmaz da yer değiştiklerine pişman olurlar. :)

Toplasınlar ne olacak Beni Böyle Sev varken, Güllerin Savaşı'na kim bakar. Nasılsa netten izliyorum ikisini de yurtta. :)

Her ikisi de ama illa birini seçersem avatarımdaki. :)

Neden gülüyorsun anlamadım? :)

Sanki dizi bitiyor :D

Dizi bitmedi gün değiştirdi sakin olun. 70 bölümdür Pazartesi'nde olan bir dizi şimdi Cumartesi'ye geçiyor Trt'de sapıttı. :)
Gün değiştirip devam eden TRT dizisi gördün mü)))

Umarım tutar, Hayat Ağacı'nın da sonu bu haberle birlikte geldi gibi...
Yine de ben kitlesinin diziyi bırakacağına inanmıyorum. Kiraz Mevsimi'nden izleyici çalması mümkün... :)
Ayrıca buradan forumdaki en büyük BBS fanı olan @denizz19'a da selam söylüyorum... :D

Umarım tutar, Hayat Ağacı'nın da sonu bu haberle birlikte geldi gibi...
Yine de ben kitlesinin diziyi bırakacağına inanmıyorum. Kiraz Mevsimi'nden izleyici çalması mümkün... :)
Ayrıca buradan forumdaki en büyük BBS fanı olan @denizz19'a da selam söylüyorum... :D
Forumdaki en büyük BBS fanı derken benden başka kimse yok zaten. :F

Forum İstatistikleri

Konular
176,634
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy