TRT 1 Beni Böyle Sev - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,838
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
230820141349056660939_2.jpg

TRT 1 ekranlarında bu Pazartesi yepyeni bir dizi başlıyor. Dizinin kadrosunda Alper Saldıran, Zeynep Çamcı, Güven Kıraç, Lale Mansur, Altan Gördüm gibi pek çok ünlü isim bulunuyor.

Diziyle ilgili bölüm yorumlarını ve paylaşımları bu başlık altından yapabilirsiniz...

Moderatörün son düzenlenenleri:
[h=1]Beni böyle sev dizisi setinden.[/h]

2.Bölüm Özeti

Amcasının evinden ayrılan Ayşem kalacak yeri olmadığı için yine hastane,okul ve sokakları mesken tutar.Ömer’in ilgisi Ayşem’i giderek etkilemeye başlamıştır. Onu kendinden uzaklaştırmak istese de hissettikleri buna engel olmaktadır. Ayşem’e olan sevdasını açan Ömer hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşır. Ayşem’in babası Nail, İstanbul’a doğru yola çıkarken, fotoğraf yarışmasının ödül töreni de gelip çatmıştır. Ayşem’e kör kütük aşık olan Ömer’in aklında tören sırasında ona büyük bir sürpriz yapmak vardır.

Bu bölümü biraz fazla drama bağlamışlardı ama hakikaten şahaneydi. Son sahne çok soru işaretleri bıraktı.

Beni Böyle Sev 3.Bölüm Fragman

25 Şubat Pazartesi 19:50'de TRT 1'de:

Dizide Alper Saldıran ve Zeynep Çamcı çok iyi rol yapıyor ve yakışıyorlar. Dün yayınlanan bölümde olayı bir anda evliliğe doğru götürmeseler daha iyi olurdu. Gerçi iyi bölümdü ya, orası yeter. :)

Beni Böyle Sev 3.Bölüm Özeti (25.02.2013)

Ömer’in ödül töreninde yaptığı evlilik teklifi herkesi çok şaşırtmıştır. Bu duruma şahit olan Ömer’in anne ve babası Nadide ile Reha olayın şokunu yaşarken ve Ayşem’in babası Nail, adeta yıkılmıştır. Aileler Ayşem ve Ömer’in evlenmesine şiddetle karşı çıkarken, Ömer’in attığı adımdan geriye dönmeye niyeti yoktur. Oğlunun evlenmek konusundaki ısrarı üzerine Reha, Ayşem’i detaylı olarak araştırıp açığını bulmak için kolları sıvar. Ömer’in varlıklı olduğunu öğrenen Ayşem’in yengesi Safiye ise Nail’i kızının evliliği konusunda ikna çabalarına girişir. Diğer yandan Nail, Ayşem’i üzgün görmeye dayanamamaktadır. Ayşem’le evlenmeyi kafasına koyan Ömer’in ise tarafları ikna etmek konusunda bir planı vardır. Yıllar sonra karşılaştığı gizli aşkı Kerem’le bir araya gelen İnci, tam ona açılmışken, hiç beklemediği bir gerçekle derinden sarsılır. Ömer’in Ayşem’e ettiği evlenme teklifi yüzünden Seda, artık nasıl bir yol izleyeceğini bilemez haldedir.

[h=1]Beni Böyle Sev - 4.Bölüm (Fragman)[/h]
@Billy Kane

Beni Böyle Sev 4.Bölüm Özeti (04.03.2013)

Babasını ikna eden Ayşem, istemeye gelecek olan Ömer ve ailesinin ziyaretini heyecanla beklemektedir. Safiye, Ayşem’den daha heyecanlı görünmektedir ve yaptığı fedakarlıklarla herkesi şaşırtır. Seda, Ömer’in Ayşem’i istemeye gidecek olmasına üzüntüsü içindedir. Üstüne üstlük Ömer, Ayşem için alacağı söz yüzüğünü seçme konusunda Seda’dan yardım ister. Ömer, ailesini çok kolay ikna ettiğini pek düşünse de, Nadide’nin sızlanışları huzurunu kaçırır. Nadide, Reha’nın her şeyi kolayca kabullenmesine bir türlü anlam verememektedir. Nezih de bu isteme olayına ikna olamamıştır. Her şeyi görmek için Ayşem’in amcasının evine gider ve kapıda siper alır. Okuldan arkadaşları Reyhan ile Fahriye de benzer şekilde merak içindedirler. Nail, kızının büyüyüp evlenecek çağa gelmiş olmasına kendini hazırlarken başına geleceklerden habersizdir. Kerem’i görmek için okula giden İnci, Haluk’un hiç beklemediği bir atağıyla karşılaşır. Öte yandan İnci, Kerem’in vereceği tepkiden habersiz, ona duygularını açar.

Forum İstatistikleri

Konular
176,545
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy