Finali de izledim. Özellikle son sahnelerde gözlerim doldu. Final iyiydi, ama olaylar 88'de ve bu bölümde çok hızlı ilerledi. Büyük ihtimalle geç bir saatte yayınlandığı için daha fazla uzaması istenmedi ve bazı sahneler kurgu kurbanı oldu.
Şahsen benim efsanelerim arasında yer aldı dizi. Her ne kadar 3. sezon ilk ikini aratsa da çoğu gençlik dizisine taş çıkartıyordu. Öncelikle Reyhan, Mazhar, Ayşem, Ömer, Fahriye, Haluk, Nezih, Seda, Furkan, Nail, Eda, İlyas, Safiye, Deniz, Nadide, Reha gibi karakterleri çok ama çok özleyeceğim.
Beni Böyle Sev 89 bölüm boyunca içimizden birilerinin öyküsünü anlattı, ama bunu yaparken entrikasız, samimi ve içten bir şekilde yaptı. Aşk denen duyguyu çok güzel bir şekilde işledi. TRT, 3 sezon boyunca Pazartesi akşamını kurtaran dizisinin finalini her ne kadar 23.00 gibi bir saatte yayınlasa da kanala önemli bir katkı sağladı.
Dediğim gibi çok özleyeceğim diziyi, umarım bir gün bu ekip yine bu tür bir iş yapmak için bir araya gelir. ReyMaz'lı spin-off hayalimiz de gerçek olur umarım. Ben BBS defterini kapatmış bulundum, ama izlemeyenlere şiddetle tavsiye ediyorum. Bu bir veda değil, bir başlangıç aslında...
@denizz19,
@mrt-06,
@Tzira,
@Billy Kane,
@cookies,
@EFE UYSAL,
@ozgur2113 ve diziyi izleyen diğer üyeler...