Benfica 1-0 Fenerbahçe | UEFA Şampiyonlar Ligi - Play-Off Turu | Rövanş Maçı

Maç sonucu ne olur?

• Berabere biter

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .
Bir de Szymanski sen ne işe yarıyorsun be arkadaş, her topu ezdin, her topu öldürdün..

Kaç sezondur şu Szymanski neden oynuyor anlamıyorum. Vasat oyuncuda bu kadar ısrarcı olunmaz. Herkes Amrabat diyor ama şu anda Fred ve Szymanski ondan daha sorunlu.

Şu 3-5-2'den tiksindiğim kadar başka bir taktikten tiksinmiyorum. Futbol için çok saçma bir diziliş. Tam bir büyük takım tıpası.

Ali Koç 5 milyon tasarruf edeyim derken şimdi 30 milyondan olacak. Koskoca Rahmi Koç boşuna bunu şirketten uzak tutmamış.
İrlanda liginden takımlar nasıl beceriyor Shamrock Rovers Santa Clara’yı nasıl yendi 3-5-2 ile

FB geçen sene El Nesyri yüzünden şampiyon olamadı. Bu seneye de birinci forvet olarak onu yazdılar. Çağlar, Carlos, Talisca, El Nesyri 75 milyon euroya yakın para ediyor. Yazık günah cidden.

Şunu alarak bizi ilerde herhangi bir zamanda olacak 10 15 milyonluk zarardan kurtaran Fenerbahçe'ye teşekkürler uzaktan şut kafa dışında hiçbir şeyi kalmamış.

Geçen sene Rangers bu sene Benfica. İsimleri bitik halleriyle milyon eurolar saçan Fener'i elemeye yetti. Sebep yüzde bir milyon Mourinho.

Kaç sezondur şu Szymanski neden oynuyor anlamıyorum. Vasat oyuncuda bu kadar ısrarcı olunmaz. Herkes Amrabat diyor ama şu anda Fred ve Szymanski ondan daha sorunlu.

Şu 3-5-2'den tiksindiğim kadar başka bir taktikten tiksinmiyorum. Futbol için çok saçma bir diziliş. Tam bir büyük takım tıpası.

Ali Koç 5 milyon tasarruf edeyim derken şimdi 30 milyondan olacak. Koskoca Rahmi Koç boşuna bunu şirketten uzak tutmamış.
Szymanski el nesiri Amrabat felan bunlar niye var zaten kimse anlamıyor ama her maç 90 dakika 🙉🙊🙈

Bu Mourinho'yu Fenerbahce göndermeden bir cacik olmaz. Yazik oldu yine bir sene gitti. Gecmis olsun.

Bu Mourinho'yu Fenerbahce göndermeden bir cacik olmaz. Yazik oldu yine bir sene gitti. Gecmis olsun.
50 milyon Euro tazminatını veremiyorlar başkan birde tasarruf yapacağım derken Kerem’i alıyıp derken Nice maçında oynarsa 30 milyon Euro ceza ödeyecek Fenerbahçe’ye bu maddeyi koy gol yemeyi önler @Yakamoz-Asi

• İlginç
Reactions: Yakamoz-Asi
Ne paralar dönüyor arkadas 😱
Ben başkan olsaydım Fenerbahçe isim sponsoru Raidió Teilifís Éireann Fenerbahçe yapardım birde Nice maçında Kerem’i oynatırsa 30 milyon Euro ceza koyardım Yenillirseniz birde kırmızı kart görme cezası verirdim maaşını yüzde 50 indirim cezası Mourinho’nun yanına yardımcı ya Jose morraise Jose morraise vermiş taktiği Mourinho’ya Porto’nun şampiyonlar liginde şampiyon yaptığı zaman Morraise gittikten sonra çöktü Mourinho @Yakamoz-Asi

• İlginç
Reactions: Yakamoz-Asi
Ben başkan olsaydım Fenerbahçe isim sponsoru Raidió Teilifís Éireann Fenerbahçe yapardım birde Nice maçında Kerem’i oynatırsa 30 milyon Euro ceza koyardım Yenillirseniz birde kırmızı kart görme cezası verirdim maaşını yüzde 50 indirim cezası Mourinho’nun yanına yardımcı ya Jose morraise Jose morraise vermiş taktiği Mourinho’ya Porto’nun şampiyonlar liginde şampiyon yaptığı zaman Morraise gittikten sonra çöktü Mourinho @Yakamoz-Asi

Sen Kongre Üyesi degil misin, önersene bunlari?

Forum İstatistikleri

Konular
176,102
Üyeler
8,557
Son Üye
NeorkGiants