ATV Ben Onu Çok Sevdim - Dizi Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,783
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
ATV ekranlarında çok yakında iddialı bir dizi başlıyor: Ben Onu Çok Sevdim

Türkiye'nin idam edilen eski başbakanı Adnan Menderes'in hayatı bu dizinin konusu olacak.

Dizide son olarak Veda dizisiyle karşımıza çıkan Mehmet Aslantuğ, Adnan Menderes'i canlandıracak. İdil Fırat ve Birce Akalay ise Aslantuğ'a eşlik edecek diğer başrol oyuncuları...

Dizinin yapımcısı ise Kurtlar Vadisi Pusu'nun yapımcısı olarak tanınan Pana Film.

Ben Onu Çok Sevdim yakında atv'de olacak...

u56BsszNo5gTPpG6TiCD733A.jpg

Benim gibi Aydınlı, devlet adamı olan Adnan Menderes'in dizisi. Yani sırf bunun için izleyebilirim. :)

1950 senesinde Demokrat parti hükümetiyle iktidara gelen ve başvekil olan Adnan Menderes'in dönemin çalkantılı süreçlerinde yaşadığı siyaset yolculuğunun anlatıldığı Ben Onu Çok Sevdim, izleyenlere Kore savaşı, Sovyetler tehdidi, Nato'ya giriş süreci ve hükümeti devirmeyi planlayan cunta yapılanmasının su yüzüne çıkmasıyla gittikçe zorlaşan siyasi atmosferin bir panaromasını sunuyor. Çocuklarına ve eşi Berin Menderes'e sonsuz bağlı olan Adnan Menderes'in her türlü zorluğa birlikte göğüs gerdiği ailesi, yakın çalışma arkadaşları ve büyük bir aşka düştüğü Ayhan Aydan anlatılıyor. Halkının gözü önünde asılmış bir başvekilin darağacına yürüdüğü yolu Atv ekranlara taşıyor.

Yapımcılığını PANA Film'in üstlendiği ve başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Birce Akalay, Idil Fırat, Rıza Akın ve Oya Akar gibi ünlü isimlerin yer aldığı Ben Onu Çok Sevdim diziyle ilgili bölüm yorumlarını, fragman vb paylaşımlarını bu başlık altından yapabilirsiniz.

awww.muhabbetim.com_wp_content_uploads_Ben_Onu__C3_87ok_Sevdim0fe09ead730a972314fa2f41453c8d7e.jpg

Ekli dosyalar

• awww.muhabbetim.com_wp_content_uploads_Ben_Onu__C3_87ok_Sevdim0fe09ead730a972314fa2f41453c8d7e.jpg
    awww.muhabbetim.com_wp_content_uploads_Ben_Onu__C3_87ok_Sevdim0fe09ead730a972314fa2f41453c8d7e.jpg
    44.7 KB · Hit: 27
Haftaya yayından kalkar yorum yapıp ta kendimizi yormaya gerek yok

Pana Film'in artık bu tür siyasi dizileri bırakması lazım reyting alamıyor işte zorlamaya gerek yok :) Yazın şöyle aksiyonlu bir şeyler Eşref Saati örneği gibi süperdi o dizi. Dizi yakında yayından kalkar büyük hayal kırıklığı malesef

Büyük beklentilerim vardı dizi için ama senaryo o kadar ağır ve yavaş ilerliyor ki hiç bir heyecan yok maalesef..

Üzülerek söylüyorum ki ; 'Tam bir hayal kırıklığı'..