"Ben Leman" İçin Final Alarmı! 13. Bölümde Bitebilir! | NOW

Yazık olur. Elinde olan ve yayınlamayı beklediği dizi bundan iyi alamaz. Sakıncalı için dizi harcandı. Daha sonra 5 bölüme Sakıncalı finito italyano oldu. Elimdekinden olmazdım şuan.
0 maliyetle film yayınlar, böyle duygusal düşünseydi tüm dizileri devam ediyordu.

Reactions: TenTen
0 maliyetle film yayınlar, böyle duygusal düşünseydi tüm dizileri devam ediyordu.
Cumartesi günleri uzun süre sonra ilk kez yarışta olabilmişsin ne istiyorlar daha anlamıyorum. Kanal D ve Now şu duruma geldikleri için şükür etmeli.

16'ya kadar devam edilmeli. Ardından bu hafta aldığı reytinglerde kalırsa 26'ya uzamalı.
1-2 bölümlük sonuçlarla 10 bölümlük uzatma hakkı verilmez, düşerse ne olacak? Yeni dizilerin kaderleri 3-4'er bölümlerle değişir. Çünkü kitleleri henüz oturmaz.
Büyük planlar yapılmaz.

1-2 bölümlük sonuçlarla 10 bölümlük uzatma hakkı verilmez, düşerse ne olacak? Yeni dizilerin kaderleri 3-4'er bölümlerle değişir. Çünkü kitleleri henüz oturmaz.
Büyük planlar yapılmaz.
Ben Leman yeni bir dizi değil. Yaklaşık 4 ay'a yaklaşmak üzere. Yoksa yeni diziler için dediğin şeyler doğru.

Cumartesi günleri uzun süre sonra ilk kez yarışta olabilmişsin ne istiyorlar daha anlamıyorum. Kanal D ve Now şu duruma geldikleri için şükür etmeli.
Ben de aynı fikirdeyim ama dediğim gibi kanallar bizler gibi duygusal düşünmüyor.

Ben de aynı fikirdeyim ama dediğim gibi kanallar bizler gibi duygusal düşünmüyor.
Now için özellikle bence her şey reklam geliri
Xde bir yazıda şirketler genelde sene başı pek reklam vermiyor ondan çoğu dizi yılbaşında bitiyor tarzı bir şey okumuştum.

Reactions: serhatt
Now için özellikle bence her şey reklam geliri
Xde bir yazıda şirketler genelde sene başı pek reklam vermiyor ondan çoğu dizi yılbaşında bitiyor tarzı bir şey okumuştum.
Kesinlikle doğru bir yazıymış. Bu dizide o yazıda yazılanlardan ötürü nasibini alacak yarın.

Reactions: Gerekli24