'Ben Leman'ın Yayın Tarihi Ertelendi! | NOW

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,157
Puanı
1,060
G0n_m0sW8AAD3Xm.jpg

NOW'un yeni dizisi Ben Leman'da sürpriz gelişme!

Yapımcılığını NTC Medya'nın üstlendiği, başrollerini Burçin Terzioğlu, Selin Şekerci, Duygu Sarışın, Gökçe Eyüboğlu ve Özgür Çevik'in paylaştığı, 29 Eylül Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelmesi beklenen yapımın yayın tarihi sürpriz bir kararla ertelendi.

Ben Leman, ilk bölümüyle yakında NOW'da!

Son düzenleme:
29'u zaten yeteri kadar geçti, şimdi kendi ayaklarına iyice sıkmaya başladılar. Ha belki de Pazartesi olmayacak Uzak Şehir'in oranlarından sonra o günden vazgeçilmiş de olabilir.

• Okudum
Reactions: TenTen
Uzak Şehir'in karşısına iddialı bir iş konursa reyting çalabilecek potansiyelde olduğuna inanıyorum belki bu dizi de kendi kitlesini yaratırdı ama 14 reytinglik açılıştan ve kendi günü dışındaki tekrarının bile çok izlenmesinden sonra riske atılmak istenmemesi de gayet anlaşılır. Pazarteside bırakacak olsalar ertelemezlerdi o yüzden gün değişeceği kesin. Cumartesi için çok iddialı kaçar, pazar için Sahtekarlar düşünülüyormuş geriye çarşamba veya cuma kalıyor orada Sahipsizler, Eşref Rüya, Kızılcık Şerbeti gibi işler var ama reyting açısından UŞ'ye göre daha hafif siklet kalıyorlar umarım doğru karar verilir.

Çünkü çarşamba ya da cuma olacak. Cuma yüzde 90 gibi. Tutar inşallah. :Z:bhr: Cuma olursa 26 Eylül'de buluşuruz hemen. :D

Son düzenleme:
Pazartesi gününe kanallar yeni iş koymadığı sürece UŞ rekor kırmaya devam eder.

Cesaret edemiyor kimse uzak şehirin karşısına çıkmaya. Bu da çok doğal. Ekrandaki en başarılı iş şu anda.
Bırakın total'i, AB grubunda 11 reyting alıyor uzak şehir. Bunun ne demek olduğunu biliyor musunuz. AB grubu, yani sosyo-kültürel açıdan gelişmiş, en yüksek eğitimli izleyici kesiminden bahsediyoruz. Ve bu kitle şu anda berdel izliyor. 2025 Türkiyesi'nde baya bildiğin berdel izliyorlar. Bu kitleye töre, ağa, berdel izletebilmek nerden baksan olağanüstü başarı...

Uzak Şehir’in karşısında tüm kategorilere hitap edebilecek güçlü bir iş tutunabilir. Abi veya Yeraltı olabilir.

Ben Leman Pazartesi tutmazdı, gün değiştirmesi iyi olmuş. Cumartesi yayınlansa iyi olurdu ama Can Borcu’yu da NTC Medya yapıyormuş, o yüzden olmuyor

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Uzak Şehir’in karşısında tüm kategorilere hitap edebilecek güçlü bir iş tutunabilir. Abi veya Yeraltı olabilir.

Ben Leman Pazartesi tutmazdı, gün değiştirmesi iyi olmuş. Cumartesi yayınlansa iyi olurdu ama Can Borcu’yu da NTC Medya yapıyormuş, o yüzden olmuyor
Uzak Şehir in gününe koyulunca sen :A

• Güldürdün
Reactions: Bully