şefkat tepe de de anlaşılmaz pek çok olay oluyor ama ab olduğu söylenemez bence sen o gruptasınYa bak işte böyle total yazmıyorum😎 ondandır
Salı günün boş değil mi, izle işte o zaman görürsün.Niye ima arıyorsun
Bilmem😕 ne kadar güzel olabilir ki?
Bir sn' bile bakmadiğim dizilerden örnek vermeşefkat tepe de de anlaşılmaz pek çok olay oluyor ama ab olduğu söylenemez bence sen o gruptasın
TR dublajlı olmasa izlerdim. Fragmanda bol kargaşalı bi film gibi görünüyor.Bağrış çağriş durumlarinda dublajlar fevkaladeninde fevkinde felaket oluyorSalı günün boş değil mi, izle işte o zaman görürsün.
Bir sn' bile bakmadiğim dizilerden örnek verme
TR dublajlı olmasa izlerdim. Fragmanda bol kargaşalı bi film gibi görünüyor.Bağrış çağriş durumlarinda dublajlar fevkaladeninde fevkinde felaket oluyor
Bende izlemedimAsıl EFSANE benimHala izlemedim bu filmi
Hasbam, görende hiç dublajlı film izlememiş sanır.Bir sn' bile bakmadiğim dizilerden örnek verme
TR dublajlı olmasa izlerdim. Fragmanda bol kargaşalı bi film gibi görünüyor.Bağrış çağriş durumlarinda dublajlar fevkaladeninde fevkinde felaket oluyor
İzlemesem öyle övermiym dublajıHasbam, gören de hiç dublajlı film izlememiş sanır.
Peki izleme.İzlemesem öyle övermiym dublajıRomantik komediler haricinde gerçekten kötü oluyorlar
EdildiPeki izleme.Ama aklına not et mutlaka bir ara izle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?