şefkat tepe de de anlaşılmaz pek çok olay oluyor ama ab olduğu söylenemez bence sen o gruptasınYa bak işte böyle total yazmıyorum😎 ondandır![]()
Salı günün boş değil mi, izle işte o zaman görürsün.Niye ima arıyorsun
Bilmem😕 ne kadar güzel olabilir ki?
Bir sn' bile bakmadiğim dizilerden örnek vermeşefkat tepe de de anlaşılmaz pek çok olay oluyor ama ab olduğu söylenemez bence sen o gruptasın![]()
TR dublajlı olmasa izlerdim. Fragmanda bol kargaşalı bi film gibi görünüyor.Bağrış çağriş durumlarinda dublajlar fevkaladeninde fevkinde felaket oluyorSalı günün boş değil mi, izle işte o zaman görürsün.![]()
Bir sn' bile bakmadiğim dizilerden örnek verme
TR dublajlı olmasa izlerdim. Fragmanda bol kargaşalı bi film gibi görünüyor.Bağrış çağriş durumlarinda dublajlar fevkaladeninde fevkinde felaket oluyor![]()
Bende izlemedimAsıl EFSANE benimHala izlemedim bu filmi
![]()
Hasbam, görende hiç dublajlı film izlememiş sanır.Bir sn' bile bakmadiğim dizilerden örnek verme
TR dublajlı olmasa izlerdim. Fragmanda bol kargaşalı bi film gibi görünüyor.Bağrış çağriş durumlarinda dublajlar fevkaladeninde fevkinde felaket oluyor![]()
İzlemesem öyle övermiym dublajıHasbam, gören de hiç dublajlı film izlememiş sanır.![]()
Peki izleme.İzlemesem öyle övermiym dublajıRomantik komediler haricinde gerçekten kötü oluyorlar
![]()
EdildiPeki izleme.Ama aklına not et mutlaka bir ara izle.
![]()