Tozu yutturcaz 😂Buluruz ilerde. Bize gerek kalmaz zaten. Onlar adı verirler büyük ihtimalle.Tozludere demiş bile.
![]()
Tozu yutturcaz 😂Buluruz ilerde. Bize gerek kalmaz zaten. Onlar adı verirler büyük ihtimalle.Tozludere demiş bile.
![]()
Tehditlere boyun eğme yanındayız. 😅 @xxAlemdarxx
Ne oluyor burda 😂😂
Abla @serhatt bizi tehdit etti tahtını yıkmak istediğimiz için 😂Ne oluyor burda 😂😂
Bunu anladıklarında çok geç olacak.Canım sana gücü asla yetmez boşver konuşsun dursun![]()
Yönetemez zaten batırır![]()
![]()
Konu şu kendini bilmezler ahiretliğime bulaşmaya kalktılar gördüler günleriniNe oluyor burda 😂😂
Aynen canım. Anlamadığım kendi hallerinde takılmak varken benimle yarışa girmeye çalışmaları.Konu şu kendini bilmezler ahiretliğime bulaşmaya kalktılar gördüler günlerini![]()
![]()
Seninle yarışa girmeleri hata kazanan belli sonuçtaAynen canım. Anlamadığım kendi hallerinde takılmak varken benimle yarışa girmeye çalışmaları.![]()
Hayatım kimseyle yarışta değilim. Ben kendimle yarışırım sadece çünkü en büyük rakibim yine kendim.Seninle yarışa girmeleri hata kazanan belli sonuçta![]()
. Büyük yenilgiye uğradılar
![]()
Şekerim sen yarışa girmiyorsun ki zaten onlar yarışa girme mücadelesi veriyorHayatım kimseyle yarışta değilim. Ben kendimle yarışırım sadece çünkü en büyük rakibim yine kendim.Kimse umurumda değil yani.
![]()
Giriyorlar sonra hevesleri geçince tıssss. Bu gözler neler neler gördü.Şekerim sen yarışa girmiyorsun ki zaten onlar yarışa girme mücadelesi veriyor![]()
Abla @serhatt bizi tehdit etti tahtını yıkmak istediğimiz için 😂
Halbuki kendisi şöyle demeli ; Ben yaşlandım, gençlere yerimi bırakmam lazım, ya da, bak bak demek ki en büyüğüm ki zirveyi istiyorlar... Ama neredeeeee 😂
Konu şu kendini bilmezler ahiretliğime bulaşmaya kalktılar gördüler günlerini![]()
![]()
Tehdit etmedim sadece tebliğ ettim.Abla @serhatt bizi tehdit etti tahtını yıkmak istediğimiz için 😂
Halbuki kendisi şöyle demeli ; Ben yaşlandım, gençlere yerimi bırakmam lazım, ya da, bak bak demek ki en büyüğüm ki zirveyi istiyorlar... Ama neredeeeee 😂
Aşağıdaki mesajları okudum. Ufak ufak yine sürtüşmeler olmuş. Sorun yok. Geldiklerinde ölüm onları bekliyor olacak. (Mecazi liderlik anlamında)Abla @serhatt bizi tehdit etti tahtını yıkmak istediğimiz için 😂
Günün fıkrası olmalı.Aşağıdaki mesajları okudum. Ufak ufak yine sürtüşmeler olmuş. Sorun yok. Geldiklerinde ölüm onları bekliyor olacak. (Mecazi liderlik anlamında)![]()
Tamam tamam artık şakanın dozu kaçmasın artıkTehdit etmedim sadece tebliğ ettim.
En büyük Allah'tır.![]()
Aman ne korkucaz onlardan sadece istediğimiz zaman birlesebiliriz onu bilsinler yeter. Yoksa bir şey dediğimiz yok. 😅Tamam tamam artık şakanın dozu kaçmasın artıkOrtam güzelleşti bir anda kötüleşmesin
@serhatt Babacım korkup kaçtı deme ha 😂 Ne haddimize bizim sizin yerinizi almamız, siz eskiler var olduğunuz sürece biz yeni(den) gelenler yükselicez ⭐️
Yok yok eccük ileri gitti şaka kakaya dönmesin dedim 😂Aman ne korkucaz onlardan sadece istediğimiz zaman birlesebiliriz onu bilsinler yeter. Yoksa bir şey dediğimiz yok. 😅
Haddini ve kendini bilen insanları severim.Tamam tamam artık şakanın dozu kaçmasın artıkOrtam güzelleşti bir anda kötüleşmesin
@serhatt Babacım korkup kaçtı deme ha 😂 Ne haddimize bizim sizin yerinizi almamız, siz eskiler var olduğunuz sürece biz yeni(den) gelenler yükselicez ⭐️