'Ben Bu Cihana Sığmazam'da Sürpriz Ayrılık! | ATV

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: serhatt and Alemdar
Senarist değişikliği diziye iyi geldi, geç bile kaldılar bu karakteri çıkarmak için. Sezon sonuna doğru heyecanı iyice artırmaları gerek.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Abla @serhatt bizi tehdit etti tahtını yıkmak istediğimiz için 😂

Halbuki kendisi şöyle demeli ; Ben yaşlandım, gençlere yerimi bırakmam lazım, ya da, bak bak demek ki en büyüğüm ki zirveyi istiyorlar... Ama neredeeeee 😂
Tehdit etmedim sadece tebliğ ettim. :A

En büyük Allah'tır. :bhr:

Abla @serhatt bizi tehdit etti tahtını yıkmak istediğimiz için 😂

Halbuki kendisi şöyle demeli ; Ben yaşlandım, gençlere yerimi bırakmam lazım, ya da, bak bak demek ki en büyüğüm ki zirveyi istiyorlar... Ama neredeeeee 😂
Aşağıdaki mesajları okudum. Ufak ufak yine sürtüşmeler olmuş. Sorun yok. Geldiklerinde ölüm onları bekliyor olacak. (Mecazi liderlik anlamında) :)

Tehdit etmedim sadece tebliğ ettim. :A

En büyük Allah'tır. :bhr:
Tamam tamam artık şakanın dozu kaçmasın artık :F Ortam güzelleşti bir anda kötüleşmesin :A

@serhatt Babacım korkup kaçtı deme ha 😂 Ne haddimize bizim sizin yerinizi almamız, siz eskiler var olduğunuz sürece biz yeni(den) gelenler yükselicez ⭐️

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Tamam tamam artık şakanın dozu kaçmasın artık :F Ortam güzelleşti bir anda kötüleşmesin :A

@serhatt Babacım korkup kaçtı deme ha 😂 Ne haddimize bizim sizin yerinizi almamız, siz eskiler var olduğunuz sürece biz yeni(den) gelenler yükselicez ⭐️
Aman ne korkucaz onlardan sadece istediğimiz zaman birlesebiliriz onu bilsinler yeter. Yoksa bir şey dediğimiz yok. 😅

Haddini ve kendini bilen insanları severim. :A

Benim açımdan problem yok. :Z