Tozu yutturcaz 😂Buluruz ilerde. Bize gerek kalmaz zaten. Onlar adı verirler büyük ihtimalle. Tozludere demiş bile.
Tozu yutturcaz 😂Buluruz ilerde. Bize gerek kalmaz zaten. Onlar adı verirler büyük ihtimalle. Tozludere demiş bile.
Tehditlere boyun eğme yanındayız. 😅 @xxAlemdarxx
Ne oluyor burda 😂😂
Abla @serhatt bizi tehdit etti tahtını yıkmak istediğimiz için 😂Ne oluyor burda 😂😂
Bunu anladıklarında çok geç olacak.Canım sana gücü asla yetmez boşver konuşsun dursun
Yönetemez zaten batırır
Konu şu kendini bilmezler ahiretliğime bulaşmaya kalktılar gördüler günleriniNe oluyor burda 😂😂
Aynen canım. Anlamadığım kendi hallerinde takılmak varken benimle yarışa girmeye çalışmaları.Konu şu kendini bilmezler ahiretliğime bulaşmaya kalktılar gördüler günlerini
Seninle yarışa girmeleri hata kazanan belli sonuçta . Büyük yenilgiye uğradılarAynen canım. Anlamadığım kendi hallerinde takılmak varken benimle yarışa girmeye çalışmaları.
Hayatım kimseyle yarışta değilim. Ben kendimle yarışırım sadece çünkü en büyük rakibim yine kendim. Kimse umurumda değil yani.Seninle yarışa girmeleri hata kazanan belli sonuçta . Büyük yenilgiye uğradılar
Şekerim sen yarışa girmiyorsun ki zaten onlar yarışa girme mücadelesi veriyorHayatım kimseyle yarışta değilim. Ben kendimle yarışırım sadece çünkü en büyük rakibim yine kendim. Kimse umurumda değil yani.
Giriyorlar sonra hevesleri geçince tıssss. Bu gözler neler neler gördü.Şekerim sen yarışa girmiyorsun ki zaten onlar yarışa girme mücadelesi veriyor
Abla @serhatt bizi tehdit etti tahtını yıkmak istediğimiz için 😂
Halbuki kendisi şöyle demeli ; Ben yaşlandım, gençlere yerimi bırakmam lazım, ya da, bak bak demek ki en büyüğüm ki zirveyi istiyorlar... Ama neredeeeee 😂
Konu şu kendini bilmezler ahiretliğime bulaşmaya kalktılar gördüler günlerini
Tehdit etmedim sadece tebliğ ettim.Abla @serhatt bizi tehdit etti tahtını yıkmak istediğimiz için 😂
Halbuki kendisi şöyle demeli ; Ben yaşlandım, gençlere yerimi bırakmam lazım, ya da, bak bak demek ki en büyüğüm ki zirveyi istiyorlar... Ama neredeeeee 😂
Aşağıdaki mesajları okudum. Ufak ufak yine sürtüşmeler olmuş. Sorun yok. Geldiklerinde ölüm onları bekliyor olacak. (Mecazi liderlik anlamında)Abla @serhatt bizi tehdit etti tahtını yıkmak istediğimiz için 😂
Günün fıkrası olmalı.Aşağıdaki mesajları okudum. Ufak ufak yine sürtüşmeler olmuş. Sorun yok. Geldiklerinde ölüm onları bekliyor olacak. (Mecazi liderlik anlamında)
Tamam tamam artık şakanın dozu kaçmasın artık Ortam güzelleşti bir anda kötüleşmesinTehdit etmedim sadece tebliğ ettim.
En büyük Allah'tır.
Aman ne korkucaz onlardan sadece istediğimiz zaman birlesebiliriz onu bilsinler yeter. Yoksa bir şey dediğimiz yok. 😅Tamam tamam artık şakanın dozu kaçmasın artık Ortam güzelleşti bir anda kötüleşmesin
@serhatt Babacım korkup kaçtı deme ha 😂 Ne haddimize bizim sizin yerinizi almamız, siz eskiler var olduğunuz sürece biz yeni(den) gelenler yükselicez ⭐️
Yok yok eccük ileri gitti şaka kakaya dönmesin dedim 😂Aman ne korkucaz onlardan sadece istediğimiz zaman birlesebiliriz onu bilsinler yeter. Yoksa bir şey dediğimiz yok. 😅
Haddini ve kendini bilen insanları severim.Tamam tamam artık şakanın dozu kaçmasın artık Ortam güzelleşti bir anda kötüleşmesin
@serhatt Babacım korkup kaçtı deme ha 😂 Ne haddimize bizim sizin yerinizi almamız, siz eskiler var olduğunuz sürece biz yeni(den) gelenler yükselicez ⭐️