Ben Bu Cihana Sığmazam - Tanıtım Fragmanı | ATV - Yeni Dizi

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,637
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
20220701_103850-jpg.118153

ATV'nin uzun zamandır merakla beklenen yeni dizisi 'Ben Bu Cihana Sığmazam'ın ilk tanıtımı izleyici ile buluştu.

Yapımcılığını Güzel Adamlar Medya'nın üstlendiği, senaryosunu Yusuf Reha Alp, Alican Yaraş ve Mahinur Ergun'un kaleme aldığı dizinin başrolünü Oktay Kaynarca, Ebru Özkan ile Pelin Akil paylaşıyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam, yakında ATV'de başlıyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicisi olsaydım hayatta izlemezdim çünkü ya yarıda biterse ansızın bu da. Gayet iyi duruyor tanıtım ama ben şans vermem internetten. 7-8 reyting alır en az sanki.

Son düzenleme:
Edho izleyicisi olsaydım hayatta izlemezdim o terbiyesizlikten sonra.

Edho'dan sonra izleyicileri için iyi bir alternatif olur. Tutmama imkanını düşünmüyorum. Yine 1.liğe oynar.
Ama ben Edho nun sonunu gördükten sonra bir daha bu kanala böyle bir iş yapmazdım. Ne diyeyim sonu benzemesin.İzleyicisine iyi seyirler.

O yüzden diziye bakmayı düşünmüyorum. Bu olay olmasa bir şans verecektim ama hiç hoşlanmıyorum o yüzden edhoya da hiç düzgün bir seyircisi olmadım.
Ben zaten EDHO'yu izlerken kadın olaylarını atlıyordum ve hiçbir şey kaybetmiyordum beni diziye bağlayan Masa ve onun için verilen savaşlardı bu dizide öyle bir şey yoksa hızlı bir şekilde diziyi bırakabilirim ve şimdilik ne fragmanlardan ne de oyuncu kadrosundan memnunum.

Ben zaten EDHO'yu izlerken kadın olaylarını atlıyordum ve hiçbir şey kaybetmiyordum beni diziye bağlayan Masa ve onun için verilen savaşlardı bu dizide öyle bir şey yoksa hızlı bir şekilde diziyi bırakabilirim ve şimdilik ne fragmanlardan ne de oyuncu kadrosundan memnunum.
Bende tam aksine kadınların ve ev sahnelerini izleyip masa vs. sahnelerini atlıyordum. :A