Ben Bilmem Eşim Bilir Tek Güne mi İniyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muffin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ülke olarak genelleyen sensin.

Neyse Lordly Hmmm... Ok

Sen tırnak arasında "sosyal" hayatına geri dön. :))))))

Ülke olarak genelleyen sensin nedir yahu benim babam senin babanı döver de diyecen mi. :)))))) Kendin dedin kardeş millet forum ülke nelerr nelerr. :))))

Hmm..... Ok(2) :))

Yok yahu ben tartışma için demedim yine yanlış okudun sanırsam, insan kardeş milletine yardım etmez mi dedim. :))

Ben de hala sözümün üstündeyim ve kişiden kişiye değişir diyorum. Sonuçta kendi ülkendeki herkese yardım etmeyecek kadar pırlanta olmadığın her halinden belli. Kaldı ki kardeş ülke.

Kardeş ülke bana "50 yıl geri" diyip hakaret edince tabii ki yardım etmeyeceğim. Hatta o hiçbir şey demediğime dua etsin. Sonuçta belli seviyeyi korumak lazım. :):)

Gelecek sezon tek gün yayınlanır zaten. :)

Bu sezonsa şu anlık tek güne inmesi yanlış gibi. :)

Tek güne inmez bence, geçici bir şeydir.

Ya sezon finali yapar erken, ya da 2 gün olarak devam eder. :)

Ben de hala sözümün üstündeyim ve kişiden kişiye değişir diyorum. Sonuçta kendi ülkendeki herkese yardım etmeyecek kadar pırlanta olmadığın her halinden belli. Kaldı ki kardeş ülke.

Kardeş ülke bana "50 yıl geri" diyip hakaret edince tabii ki yardım etmeyeceğim. Hatta o hiçbir şey demediğime dua etsin. Sonuçta belli seviyeyi korumak lazım. :):)

Olur mu ya iki devlet bir milletiz olmaz böyle. :((((( Güzide forumcuğumuzda bir iyilik istedim çok mu beya. :)))))))

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy