Ben Bilmem Eşim Bilir Tek Güne mi İniyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muffin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muffin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
389
Puanı
175
Ben Bilmem Eşim Bilir'in bu haftaki fragmanında gün olarak sadece cumartesi yazılmış.Anlaşılan program bu pazar günü yayınlanmayacak.12 Mayıs pazar günü Anneler Günü özel bölümü ile ekranda olacağı kesin olan programın önümüzdeki süreçteki akıbeti,hangi günlerde yayınlanacağı,yazın devam edip etmeyeceği,ne zaman final yapacağı merak konusu.
14ms2fr.jpg

Artik tek gun yayinlamasi program icon avantajli :)

@OzaN ve önümüzdeki pazarlarda da.Akış belli değil henüz.

Bence yayından kaldırılıp Haziran'a kadar ara verilmeli. Cumartesi Galip Derviş Pazar Kuzey Güney yayınlanmalı :)

Program açısından 1 gün veya 7 günün bir şey değiştireceğini sanmıyorum,kanal açısından ise iddialı bir iş buldularsa bir şey değiştirir.

Kanal D'nin o kadar dizisi var neden bu gereksiz programı yayınlıyor ilginç...........

Tek güne inmesi şart. Ama pazar olmalı bbeb. Cts film yada herhangi bişey olmalı.

Yardımseverlik kişiye göre değişir. :))))

Haklısım editörlükten ayrılıp üye olmak için çanalıyorum ama nafile. :))))

Kişiden kişiye değişir mi inanmıyorum hani kardeş millettik hayallerim yıkıldı. :(((( Demek ki işimize gelince kardeşmişiz. :))))

Kişiden kişiye değişir mi inanmıyorum hani kardeş millettik hayallerim yıkıldı. :(((( Demek ki işimize gelince kardeşmişiz. :))))

Sen kendi Ülkende bile herkesle didişiyorsun. Buradan görünüyor bu zaten. Azerilerle mi anlaşacaksın?

Kardeş milletiz tabii ki, bu herkesle anlaşacağın anlamına gelmez.

Bkz: Sen.

Bırak kardeş milleti Türkiye senin ülken. Şimdi Türkiyedeki biriyle kavga edince kendinle mi etmiş oluyorsun?

Mantık süper.

Sen kendi Ülkende bile herkesle didişiyorsun. Buradan görünüyor bu zaten. Azerilerle mi anlaşacaksın?

Kardeş milletiz tabii ki, bu herkesle anlaşacağın anlamına gelmez.

Bkz: Sen.

Bırak kardeş milleti Türkiye senin ülken. Şimdi Türkiyedeki biriyle kavga edince kendinle mi etmiş oluyorsun?

Mantık süper.

Forumu ülke olarak mı genelliyoruz. :))))))

- - - Ekleme - - -

Kardeş millet diye tutturan siz değil miydiniz. :(

program hafta sonu çok iyi gidiyor hala :D acunun dev bütçesiyle karşılaştırıldığında bbeb daha çok devam eder :) biraz değişiklikle artışa geçer

- - - Ekleme - - -

Tek güne inmesi şart. Ama pazar olmalı bbeb. Cts film yada herhangi bişey olmalı.

cuamrtesi bbeb kalmalı lale devri ve şefkat tepe var başka dizi tutmuyor :)

program hafta sonu çok iyi gidiyor hala :D acunun dev bütçesiyle karşılaştırıldığında bbeb daha çok devam eder :) biraz değişiklikle artışa geçer

- - - Ekleme - - -

cuamrtesi bbeb kalmalı lale devri ve şefkat tepe var başka dizi tutmuyor :)

Ama pazarda daha yüksek reyting alıyor bbeb :)