Ben Bilmem Eşim Bilir Sezon Finali Yaptı !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,858
Puanı
1,060
viewlogo.aspx
İLK KEZ FAVORİ FORUMUM'DA !
Kanal D'nin uzun süredir ekranlara taşıdığı sevilen yarışma programı MY Man Can'in yerli versiyonu Ben Bilmem Eşim Bilir sezon finali yapıyor.

Bugün ki bölümü ile sezon tatiline girecek program yüzlerce çifte araba kazandırdı İlker Ayrık'ın keyifli sunumu ile Kanal D'yi mutlu eden program bu akşam sezonu kapatacak.

Ben Bilmem Eşim Bilir yeni sezonda kaldığı yerden devam edecek.

Son düzenleme:
Doğru karar, fakat tekrar başladığında aynı performansı göstermesi zor. Bu süreçte İlker Ayrık'ı farklı projelerde de görmek güzel olur. :)

Sezon Finali yazmıyor ama?

Eğer yapıyorsa çok iyi yapmış, aslında yazın yapmalıydı ama şimdi de yapıp yazın tekrar başlaması mantıklı. :)

Doğru bir karar olmuş. Reytingleri iyice düşmüştü. Bakalım Pazarlarını nasıl dolduracak Kanal D?

sezon finali mi :kiki: sezon başlıyo adamlar final yapıyo ilginç :D bence final yapsın çünkü miladı doldu artık

Çalıkuşu ve Yalan Dünya olur Pazartesi. :) Fatih ise Pazar.

Benim tahminim Çalıkuşu. :)
Pazartesiyi Çalıkuşu ile dolduracağı söylentiler arasında. :) Hem de büyük ihtimalmiş.

Fatih'e Cuma ve Pazar kalıyor. Eğer Yalan Dünya Cuma olacaksa, Fatih Pazar olur mu ki?

Bence Kayıp Kayıp Şehir gibi PT2`ye alınacak. :)

Fatih'in Pazar olması sürpriz ötesi bir durum olur. Pazar için o kadar iddialı dizi yapıldığı nerede görülmüş? :)
Kayıp eğer Kayıp Şehir gibi giderse (ki fazla amerikanvari bir iş gibi duruyor) Cuma PT2`ye alınabilir. Güneşi Beklerken gün değiştirirse yanlış olur, ama değiştirirse Pazara alınmalı. Yalan Dünya İnşallah Cuma olur. :(

Sarp Apak açıkladı eylül sonunda yayındayız diye. Her zamanki gibi geç başlıyor. :)

Calikusu'nun yapimcisi kimdi?
TİMS Productions. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,660
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919