'Ben Bilmem Eşim Bilir' Perşembe Akşamı Kanal D'de!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
normalde vadinin olmadığı haftalar kolaj bölümler olurdu ama 5 hafta yayınlandıktan sonra o bölümlerin kolajı olurdu bu perşembe kolaj olmamasının sebebi daha geçen hafta yeni kolaj vermiştik yayınlandığımız tüm bölümlerden yayınlamıstık oyüzden başka bir yapım koymuşlar haliyle aa belkı vadi filimleri olabilirdi ama vadinin filmleri çok ilgimi çekmiyor benim 🙂🙂
En azindan gecen hafta ki bölümün tekrarı olabilirdi

En azindan gecen hafta ki bölümün tekrarı olabilirdi
bu bölüm hazırmış aslında cnm çekimleri bitmişti ellerinde 1 stok bölüm varmış zaten
çünkü necati beyin kaza yaptığı olay büyük ihtimalle bölümün son sahnesi olucaktı yanı bu hafta bölüm verilebilridi ama ben bu arayı bekliyordum 2 hafta kazanmıs oldular cnm bu hftayı boş geçirdiler gelecek haftayada ellerinde olan hazır bölümü vericekler 2 aftayı böyle geçirmiş olucaklar bu sırada necati bey olmadan nasıl devam edilir onu düşünmüş olucaklar çünkü necati beyin iyileşene kadar vadi ara verme durumu yok şubat ayından önce necati bey oynamaya ahzır olamaz malesef vadinin 3 ay gibi ara vermesi söz konusu değil 🙂🙂
bu hafta ara verelek 2 hafta kazandılar haftanın bölümü hazır olduğu için bu 2 hafta içindede necati bey olmadan nasıl devam edilir onun kararını vermiş olucaklar necati bey büyük ihtimal şubattan önce dönemez malesef 3 ay gibi bir süreyi kaçırıcak 🙁🙁🙁

bu bölüm hazırmış aslında cnm çekimleri bitmişti ellerinde 1 stok bölüm varmış zaten
çünkü necati beyin kaza yaptığı olay büyük ihtimalle bölümün son sahnesi olucaktı yanı bu hafta bölüm verilebilridi ama ben bu arayı bekliyordum 2 hafta kazanmıs oldular cnm bu hftayı boş geçirdiler gelecek haftayada ellerinde olan hazır bölümü vericekler 2 aftayı böyle geçirmiş olucaklar bu sırada necati bey olmadan nasıl devam edilir onu düşünmüş olucaklar çünkü necati beyin iyileşene kadar vadi ara verme durumu yok şubat ayından önce necati bey oynamaya ahzır olamaz malesef vadinin 3 ay gibi ara vermesi söz konusu değil 🙂🙂
bu hafta ara verelek 2 hafta kazandılar haftanın bölümü hazır olduğu için bu 2 hafta içindede necati bey olmadan nasıl devam edilir onun kararını vermiş olucaklar necati bey büyük ihtimal şubattan önce dönemez malesef 3 ay gibi bir süreyi kaçırıcak 🙁🙁🙁
kanal d bunu tutturursa vadi saat değiştirir

Başka bir şeyin yayınlanması iyi olmuş.. Vadi bakalım ne kadar ara verecek.

Tapatalk 2

Guldur Gulur o zaman Fena yukselis yapcak Hafi Bakalim sonuc ne olcak

Forum İstatistikleri

Konular
176,649
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy