Ben Aşık Oldum !!!

O zaman mesaj yazarken tavsiye yaz benim babam bile karışmaz ki sen mi karışıyorsun

Tam özgürlük zararlı olabilir diye düşündüm şimdi nedense, arada büyüklerimizin bize doğruyu göstermesi lazım.
Tabi tavsiye niteliğinde olmalı bunlar, öğütler değerlidir...

ben gidiyorum dersem feriştahı döndüremez gelmemde zaten açtığım konu nedir böyle devam ederse forumdan giderim diye bi konu açtım ve o konu cezaları eleştirdik sonra ban puanı 15 e falan çıktı cezalar azaldı vs. ben gidiyorum demedim o kadar

Tam özgürlük zararlı olabilir diye düşündüm şimdi nedense, arada büyüklerimizin bize doğruyu göstermesi lazım.
Tabi tavsiye niteliğinde olmalı bunlar, öğütler değerlidir...

Bana kimse karışmaz ne yapacağımı babam neden karışsın istemediğim birşeyi zorla kimse yaptırmadı bu dünyada onun için böyle şeylere çok gıcık olurum

Bana kimse karışmaz ne yapacağımı babam neden karışsın istemediğim birşeyi zorla kimse yaptırmadı bu dünyada onun için böyle şeylere çok gıcık olurum

Tavsiye ile karışmak'ı aynı kefeye koymayalım, kimsenin kimseyi zorlama hakkı yok elbette, benim sizi bir şeye zorlamam mümkün değil zaten...

Tavsiye ile karışmak'ı aynı kefeye koymayalım, kimsenin kimseyi zorlama hakkı yok elbette, benim sizi bir şeye zorlamam mümkün değil zaten...
O zaman emir şekilde konuşmuyacaksın benimle cümlende tavsiye filan yazmıyor resmen ne yapacağıma karışıyorsun

Reyiz 3-4 ay önce, ünlü resimlerindeki konulara, kalbim çarpıyor filan yazıyordun. Bi kız yazmaz heralde böyle
Bi oyşşş yazmadığın kalmıştı

Ya onda ne var, seni tavlamak için yazılmış hazır mesajlar, tavlamak derken yanlış anlaşılmasın, senin gözüne girmek veya senin dikkatini çekmek olarak düşünülebilir. Veya seninle arkadaş olabilmek veya konuşacak konu bulabilmek için...

Ne çok "veya" oldu.

Çok uzadı muhabbet, ben açık açık karışsam bile sorun etmeyin, kimsenin karışma hakkı yok birbirine, şikayet edin kurtulun.

Beni kendinle karıştırdın galiba bu forumda ben ceza aldığımda karşı taraf ceza almadığında anca o zaman şikayet ederim tabi hakaret filan varsa direk ederim

Beni kendinle karıştırdın galiba bu forumda ben ceza aldığımda karşı taraf ceza almadığında anca o zaman şikayet ederim tabi hakaret filan varsa direk ederim

Sanki bir üstünlük vasfından bahsediyor gibisin.

Şikayet, en önemli ve hassas mekanizmalardan biri diye düşünüyorum, haksızlıklara maruz kalan kişilerin hiç bir şikayette bulunmadığını görüyorum sık sık, üzülüyorum, o nedenle bu tür gereksiz tartışmalar yerine şikayet ile işlerin çözülmesi taraftarıyım....

- - - Ekleme - - -

Varsa bilelim konuşacak bişeylerin var gibi

Varsa da bir şey diyesim gelmedi nedense.

Niye şikayet edelim ki biz eğlenmek için giriyoruz bizim tayfa olarak
. Mesela az önce ard ard 4 ceza aldım neye yaradı hiç birşeye asıl ceza alması gerekn kişi oydu . Pişman mıyım dersen pişman da değilim neysek oyuz .

Herkes eğlenmek için giriyor, eğlencemiz bir nedenle kesintiye uğrarsa şikayeti kullanıyoruz zaten.