Beklenen Oldu! Ceyda Ateş "Emir'in Yolu"nda

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,019
Puanı
1,061
Ceyda Ateş "Emir'in Yolu"nda
Geçen sezon "Adını Feriha Koydum"dan ayrılan Ceyda Ateş, yepyeni bir hikayeyle devam eden " Emir'in Yolu"nun kadrosuna katıldı.

Show TV'nin fenomen dizisi " Emir'in Yolu" kadrosuna Ceyda Ateş "Hande" karakteriyle geri dönüyor. Geçtiğimiz sezon " Adını Feriha Koydum"dan ayrılarak, "Evlerden Biri" dizisinde rol almaya başlayan Ceyda Ateş, " Emir'in Yolu"nun yeni bölümünde rol alacak.

161020121307106381497_2.jpg

Ceyda Ateş tükürdüğünü yalamış oldu ve oyunculuk kariyerine ağır bir darbe vurdu ama onun gelişi Dizi nin Reytinglerini olumlu etkileyecektir.

Eski kadroya geri dönerek şansını deniyor Emir'in Yolu, bence reyting olarak yanlış da yapmıyor...

evlerden biri daha bitmediki haber doğru değildir ..

kaynaknerde ceyda bnce dönememeli bitik bir diziyi kurtarmaya yetmez :D ayrıc MEd yapım erkek izleyiciyi çekmeye çalışıyorönce giem karaca şimdi ceyda:D

Hazal gelse bile diziye kurtarmaz.Çünkü inandırıcılığı gidiyor

Evlerden Biri zaten bu hafta epey gerilerde kaldı. Elde kalan bölümler yayınlandıktan sonra final yapar.

Ceyda Ateş'in, Emir'in Yolu'na dönmesi oranlarını artırır ama çok büyük bir etki yapacağını sanmıyorum. Çünkü dizi baya bir izleyicisini kaybetti bu sezon. :)