Bekle Beni İstanbul!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aslında kafede biz de arkadaşımla oturduk, belki yanına ünlü gelir diye ama bir adam vardı, o da oyuncuydu galiba gözüm ısırdı bi yerden ama pek ünlü değildi, belki de ünlüydi ben tanımadım.

Ne yalan söyleyim Gülse Birsel gelir diye çok umutlandım, orda yaşıyor ya.
Haftasonu bir daha turlayacaz oraları belki görürürz.

Gerçekten Allahın bir hikmeti ben gitmek istedim, arkadaşım 5 dk daha kalalım dedi, o da ne, Hümeyranın arabası tam önümüzde durdu, benim gözlerim zayıf arkadaşım dedi bak gör kim inen diye.

Sent from my iPhone using Tapatalk

komedi gibi ya bu kaç oldu sayamadım aga

arkadaş biz kaç senedir burdayız kimseyi göremedik adam hemen görmüşte çekmiş yalnız ben bu kadını tanıyamadım ya
Nasıl tanımadın.

Şarkıları da var, Avrupa Yakasında da oynadı, Melekler Korusun, Babam ve Oğlum, Unutursam Fısılda falan.

Çok iyiymiş.
Hümeyra yaşlanmış iyice.

Ee Revan anlatsana ya nasıl buldun Türk insanlarını? Barzo tiplere denk gelmemişsindir umarım, ülkemizi yanlış tanıma.
@RevaN

Nasıl tanımadın.

Şarkıları da var, Avrupa Yakasında da oynadı, Melekler Korusun, Babam ve Oğlum, Unutursam Fısılda falan.

@takas çok yaşlı duruyor demek istedi galiba. Dizilerde filmlerde falan daha genç duruyor

Güzel fotograf olmus. Sende iyi cikmissin valla. Kaparlar seni oralarda dikkat et.

Bu arada konuda cok güzel bilgiler toplanmis, belki bende faydalanirim bir gün.

@RevaN o dediğin filmleri hiç izlemedim ismini duydum ama görsem tanımam valla

Çok iyiymiş.
Hümeyra yaşlanmış iyice.

Ee Revan anlatsana ya nasıl buldun Türk insanlarını? Barzo tiplere denk gelmemişsindir umarım, ülkemizi yanlış tanıma.
@RevaN
Yok rastladığım herkes çok samimi, güzel insanlar. Yanlız yemekleriniz de çok güzel, ben iyice kilo aldım ya, verdiğim kiloların hepsini geri alacam yakında.
Günde 4 öğün yemek yiyoruz, iyice göbek yaptım.

Hümeyra makyajsız yaşlı duruyor ama pek de değil
Yarın ben de İstanbul'a geleceğim özledim orayı yaa

Sabah Çemberlitaş'tan Sirkeci sahile yürürsen eritirsin, tecrübeyle sabittir

Hep yürüyoruz zaten sabahtan akşama geziyoruz ama bana kilo aldım gibi geliyor.
Sonra vermesi de zor.

Kilo problemin varmis gibi durmuyorsun fotografta sorun etme bu kadar tadini cikar. Gidemeyenler var oraya.

Ben 21 küsür senedir istanbuldayım cihangire uğradığım olmadı )) iyi çıkmışsınız fotoda , şanslısın...

Oh ye ye diyet yaparsın sonra ne olacak.
Yanlız 4 öğün cidden çokmuş sonra acısı çıkar. .ss

Adalara da gittiniz mi peki?

Kilo problemin varmis gibi durmuyorsun fotografta sorun etme bu kadar tadini cikar. Gidemeyenler var oraya.
100 kiloydum 2 sene önce, şimdi 81 kiloyum yazın 89'a çıktım daha sonra spor yaptım indim 81'e ama 70-75 olmak istiyorum, yeniden 90'a varmadan.