Bekle Beni İstanbul!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aslında kafede biz de arkadaşımla oturduk, belki yanına ünlü gelir diye ama bir adam vardı, o da oyuncuydu galiba gözüm ısırdı bi yerden ama pek ünlü değildi, belki de ünlüydi ben tanımadım. :D

Ne yalan söyleyim Gülse Birsel gelir diye çok umutlandım, orda yaşıyor ya. :D Haftasonu bir daha turlayacaz oraları belki görürürz. :D

Gerçekten Allahın bir hikmeti ben gitmek istedim, arkadaşım 5 dk daha kalalım dedi, o da ne, Hümeyranın arabası tam önümüzde durdu, benim gözlerim zayıf arkadaşım dedi bak gör kim inen diye. :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

komedi gibi ya bu kaç oldu sayamadım aga :D

arkadaş biz kaç senedir burdayız kimseyi göremedik adam hemen görmüşte çekmiş yalnız ben bu kadını tanıyamadım ya :D
Nasıl tanımadın. :D

Şarkıları da var, Avrupa Yakasında da oynadı, Melekler Korusun, Babam ve Oğlum, Unutursam Fısılda falan. :D

Çok iyiymiş. :D Hümeyra yaşlanmış iyice. :(

Ee Revan anlatsana ya nasıl buldun Türk insanlarını? Barzo tiplere denk gelmemişsindir umarım, ülkemizi yanlış tanıma. :F @RevaN

Nasıl tanımadın. :D

Şarkıları da var, Avrupa Yakasında da oynadı, Melekler Korusun, Babam ve Oğlum, Unutursam Fısılda falan. :D

@takas çok yaşlı duruyor demek istedi galiba. Dizilerde filmlerde falan daha genç duruyor :)

Gerçekten şanslıyım. Cihangirde gezerken Hümeyra'ya rastladım, Azerbaycan'dan geldiğimi ve Yalan Dünya hayranı olduğumu söyledim ve resim çektirmek istedim, o da tabii ki dedi. :)

@OzaN @xemrexxx @mrt-06 @yatutarsa @beyazsoy @takas @denizz19 @Yakamoz-Asi @batuhankaralar @Bully

1318cf22e8d9f782be9fdad1a28cd8d1.jpg

Güzel fotograf olmus. Sende iyi cikmissin valla. Kaparlar seni oralarda dikkat et. :D
Bu arada konuda cok güzel bilgiler toplanmis, belki bende faydalanirim bir gün. :D

@RevaN o dediğin filmleri hiç izlemedim ismini duydum ama görsem tanımam valla :D

Çok iyiymiş. :D Hümeyra yaşlanmış iyice. :(

Ee Revan anlatsana ya nasıl buldun Türk insanlarını? Barzo tiplere denk gelmemişsindir umarım, ülkemizi yanlış tanıma. :F @RevaN
Yok rastladığım herkes çok samimi, güzel insanlar. Yanlız yemekleriniz de çok güzel, ben iyice kilo aldım ya, verdiğim kiloların hepsini geri alacam yakında. :( Günde 4 öğün yemek yiyoruz, iyice göbek yaptım. :F

Hümeyra makyajsız yaşlı duruyor ama pek de değil :) Yarın ben de İstanbul'a geleceğim özledim orayı yaa :D

Yok rastladığım herkes çok samimi, güzel insanlar. Yanlız yemekleriniz de çok güzel, ben iyice kilo aldım ya, verdiğim kiloların hepsini geri alacam yakında. :( Günde 4 öğün yemek yiyoruz, iyice göbek yaptım. :F

Sabah Çemberlitaş'tan Sirkeci sahile yürürsen eritirsin, tecrübeyle sabittir :)

Ben 21 küsür senedir istanbuldayım cihangire uğradığım olmadı )) iyi çıkmışsınız fotoda , şanslısın...

Oh ye ye diyet yaparsın sonra ne olacak. :D Yanlız 4 öğün cidden çokmuş sonra acısı çıkar. .ss

Adalara da gittiniz mi peki? :)

Kilo problemin varmis gibi durmuyorsun fotografta sorun etme bu kadar tadini cikar. Gidemeyenler var oraya. :T: :F :D
100 kiloydum 2 sene önce, şimdi 81 kiloyum yazın 89'a çıktım daha sonra spor yaptım indim 81'e ama 70-75 olmak istiyorum, yeniden 90'a varmadan. :D