Tamam zaten görürsem resmini çekerim.Beşiktaş-Bebek-Kadıköy-Piyer Loti-Moda
bu arada otelin Sultan Ahmet'in ordaymış orda Kara Para Aşk çekimleri yapılıyor sende çekimlere denk gelirsen bana haber et
Hadi bakalım inş. görürsün bol bol foto çek ama bana da haber vermeyi unutma uçarak gelirimTamam zaten görürsem resmini çekerim.
Keşke Tubayı falan görsem de resim çektirsem ama nerde.Hadi bakalım inş. görürsün bol bol foto çek ama bana da haber vermeyi unutma uçarak gelirim
Ordan neyle geliyorsun ki?Vapur kaça?
Vapur 0tobus tranvay 2.15tl. Ama aktarmada düşüyor. Taksim Cihangir dandik yerler dar solaklar ama tarihi yerler taksim de tek fransız(crzair) sokağı var(10 adımda bitiyor ama renkli bir yer)Lüks mü oralar? 😱
Gidip görürüm harcamam para falan.
Bu arada sizde otobüs nasıl? Kaça gidiyorsu otobüs ile? Akpil nerden alınıyor? Öğrenci adamız taksiyle takılmayalım.
Aktarma ne? Akbil nerden alınıyor?Vapur 0tobus tranvay 2.15tl. Ama aktarmada düşüyor. Taksim Cihangir dandik yerler dar solaklar ama tarihi yerler taksim de tek fransız(crzair) sokağı var(10 adımda bitiyor ama tekli bir yer)
İstanbul da en güzel şey boğaz ve vapurdur kesinlikle boğazı vapur ve köprüden geç bebek beykoz sahilinde tur at (dolmabahceye gittiğinde gezersin bebeği kPa bin mekanı orası)
Akbil yok İstanbul kart var artik ve büfe ve dudakların yaninda satıyorlar rahat bukursin. İstanbul büyük olunca otobüs binip iki saat içinde ikinci vasitaya, vapura tramvaya vs. binersen 1.45tl düşüyor 3. Aktarma da daha da düşüyor. Yani İstanbul kart ile bütün toplutasimalara bimersinAktarma ne? Akbil nerden alınıyor?
Atıyorum otobüsle bir yere gittikten sonra yolculuğuna metroyla devam edersen aktarma yapmış olursun. Ama aktarma indirimi belli bir süre için geçerli, 1 saat içinde birden fazla toplu taşıma aracına binersen fiyat düşüyor diye biliyorum. Normal İstanbulkart da İETT bayilerinde satılıyor, Sultanahmet çevresindeysen satan bir yer bulursun muhakkak.Aktarma ne? Akbil nerden alınıyor?
Tamam dikkate alırım. Teşekkürler.@RevaN Beni etiketlememişsin
öncelikle kesinlikle bir boğaz turu yap , bogazda manaranın tadını çıkar kesinlikle , boğaz köprülerini yalıları köşkleri filan hepsini izlersin 😎😎
aa bu arada aklıma geldi @RevaN eğer bogaz turu yaptığın zaman Aşkı Memnunun çekildiği yalıyı görebilirsin , topkapı sarayını gezerken de Muhteşem yüzyılın bazı bölümleri orada çekildi ek bilgiler vereyim dedim
biz buraların yabancısıyızArkadaşlar birazdan yola çıkıyoruz. Atatürk hava limanından metro ile Sultan Ahmet'e nasıl gidebiliriz?
@OzaN @batuhankaralar @yatutarsa @mrt-06 kimse yok mu?
m1a aile aksaraya gel oradan kabataş tranvayına bin sultanahmet yazan durakta in )))Arkadaşlar birazdan yola çıkıyoruz. Atatürk hava limanından metro ile Sultan Ahmet'e nasıl gidebiliriz?
Bu saatte zor ama oradan metro geçiyor yetişebilirsen ona bin, Yenikapıda indirmesi lazım oradan Marmaray ile Sirkeciye geçip oradan da taksiyle otele gidersin. Bu saatte en iyi alternatif bu görünüyor.Arkadaşlar birazdan yola çıkıyoruz. Atatürk hava limanından metro ile Sultan Ahmet'e nasıl gidebiliriz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?