beIN Connect'ten Yeni Yerli Dizi: 'Fandom' | Başrolde Hangi İsimler Var?

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,305
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

beIN Connect'ten yeni yerli dizi!

Yapımcılığını OM Content'in üstlendiği, Tayfun Güneyer'in yazıp yönettiği, kadrosunda Şahin Irmak, Tuğçe Altuğ, Eren Vurdem ve Ozan Güçlü gibi isimlerin yer aldığı; dram, gerilim, aksiyon ve komedi türündeki dizi izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.
Fandom, yakında beIN Connect'te!

Kaynak: Ranini

Konu güzelmiş ama Tayfun Güneyer adını gördükten sonra umutlanmayı başlamadan bıraktım.

Konuyu sevdim ama üye olur muyum emin değilim

Reactions: Emre Ozansoy
Konuyu ben çok beğendim. Sadece yazan isim sıkıntılı. Aslında tam Netflix dizisi olurmuş.

beIN Connect'e 1 aylık ücretsiz deneme hakkı veriyor ancak üye olmam başka yerden izlerim...

Tayfun Güneyer'in gerçekten kötü bir senarist mi olduğunu yoksa reyting alabilmek için mi öyleymiş taklidi yaptığını görmüş olacağız.
Beklentim aşırı düşük ama bakarız duruma göre.

Dijital projelerin artması çok sevindirici, ortaya çok daha kaliteli yapımlar çıkıyor çünkü ve ekipler daha kaliteli işlere imza atıyorlar.

Birkaç sene önce TRT'ye Baba Candır diye bir Kore uyarlaması yapmıştı mesela o dizi kendinden beklenmeyecek kadar kaliteliydi ve cıvık mizahla hiç alakası yoktu. Bizzat özgün malzeme değildi gerçi ama sonuçta iyi uyarlayabilmek de başarı ister.

Reactions: bazinga
Ya zaten tamamen yeteneksiz bir adam değil. Zamanında Yılan Hikayesi, Aşkım Aşkım, Adanalı gibi fena sayılmayacak işleri var. Fakat çok abartılı ve tekrara dayalı bir komedi anlayışı var. Eskiden bu kabul görebiliyordu ama günümüzde bu tip bir komedi anlayışına yer kalmadı. Biraz kendini günümüze uyarlayabilirse derinlerindeki fena sayılmayacak senariste ulaşabilir.

Reactions: Aserat
Konusu dışında her şeyiyle zayıf bir dizi.

Tayfun Güneyer'in kötü bir senarist olduğunu düşünmüyorum, yaptığı işler gayet güzeldi. Bu diziyi de iyi yazdığını ve çekeceğini düşünüyorum.

Çok iyi bir konusu var ve aslında bu diziyi beIN Connect yerine Gain, Blu veya Exxen alabilirdi bence. İzleyeceğimi düşünüyorum.

Çoğu "fandom"lar tweet atmaya başlamış bile. "Gerçek hayat hikayesi", "hayatımız dizi oluyor" ve "telif istiyoruz" diye.
Okurken baya güldüm.

Bu arada dizinin çekimleri de yaklaşık 1 hafta önce başlamış, Ağustos ayı içinde de yayınlanması planlanıyormuş.

Tayfun Güneyer'in komedi anlayışını beğenmiyorum. BeIN Connect yanlış noktadan giriş yapmış ülkeye.