Behzat Ç'nin Senaristen İlginç Pkk Çıkışına Yapımcıdan Büyük Ayar

bır ınsan başbakanı bahane ederek pkk sempatızanlıgını ortaya cıkarır mı ıster sev ıster sevme umrumda deıl ama başbakan dünyanın en adı ınsanıda olsa pkk dan daha adı deıldır yazdıklarını ıyı oku başbakana gıydırmek ıcın pkk yı övme yanlış burda

Evet solcu ve vadici çok orjinal :d
Sen dizinin anlamını bilmediğin için konuşuyon. Ayrıca vadinin ilk çıktığı kanalın sağcı olmadığı kesin. Sadece atv ye geçince senaryo biraz döndü gibi oldu ondada hemen toparladılar. Neyse konu vadi değil konu behzet. Ayrıca sen solculuğun s sini yine bilmiyorsun Ben olsam bu bağı terkederdim. Çünkü bu bağdaki üzümler seni zehirler !!!

Vadiyide görüyoz başbakan yalakalıgı yapacagına pkk propagandalıgı yapması daha iyidir.

Buna takıldıysanız ben bunu dizi için söyledim ki öyle birşeydfe yapmadı dizi.
beyazsoy haberleri uzaydanmı getiriyosa artık bilenmiyorum.

bır ınsan başbakanı bahane ederek pkk sempatızanlıgını ortaya cıkarır mı ıster sev ıster sevme umrumda deıl ama başbakan dünyanın en adı ınsanıda olsa pkk dan daha adı deıldır yazdıklarını ıyı oku başbakana gıydırmek ıcın pkk yı övme yanlış burda

Benim pkkyı övdüğüm falan yok.

Sen dizinin anlamını bilmediğin için konuşuyon. Ayrıca vadinin ilk çıktığı kanalın sağcı olmadığı kesin. Sadece atv ye geçince senaryo biraz döndü gibi oldu ondada hemen toparladılar. Neyse konu vadi değil konu behzet. Ayrıca sen solculuğun s sini yine bilmiyorsun Ben olsam bu bağı terkederdim. Çünkü bu bağdaki üzümler seni zehirler !!!

Birazmı döndü senaryo senaryo başbakanı savunmadna başka bi iş yaptıgı yok.ayrıca solculuguda sen ve senin gibilerden öğrenecekte değilim.

- - - Ekleme - - -

Dizide 2 sezondur başbakan yada cumhurbaşkanı hiç gösterilmedi zaten.

Başbakanı göstermeyle falan alakası yok suriye olayını yanlış aktarması yetmiyomu zaten.

Benim pkkyı övdüğüm falan yok.

Birazmı döndü senaryo senaryo başbakanı savunmadna başka bi iş yaptıgı yok.ayrıca solculuguda sen ve senin gibilerden öğrenecekte değilim.

- - - Ekleme - - -

Başbakanı göstermeyle falan alakası yok suriye olayını yanlış aktarması yetmiyomu zaten.

Neyini yanlış aktarmış suriye olayının.

Suriye olayını yanlış aktarmak derken Muhalifleri mi kastediyosun. Muhaliflerin yaptıkları işkencelerini mi kastediyosun? Vadi'de Para için savaşan muhaliflerden bahsedilmediğiniden mi bahsediyosun?

Neyini yanlış aktarmış suriye olayının.

Suriye olayını yanlış aktarmak derken Muhalifleri mi kastediyosun. Muhaliflerin yaptıkları işkencelerini mi kastediyosun? Vadi'de Para için savaşan muhaliflerden bahsedilmediğiniden mi bahsediyosun?

Yok yok o kadar basit değil işte o.Bırakta muhalifleri destekleyenle doğru göstersinler zaten.
Uzxun uzun yazarsam banlacam büyük ihtimal o yüzden yazmıyorum.Kürt faktörü ve bölünmesi gibi en basitinden yanlış aktarılan oalylardan biri.ya genel oalrak bi dünya var yarım yamalaka üstünden geçtikleri.çoğuna değinemiyolar bile.atvciyiz akpciyiz ya atvnin sloganı o bakımdan.

pardon görmedim bu haberi ama zaten içerik olarak farklı zaten

- - - Ekleme - - -

warlord sen daha anarşisimle kominizmi karştırıyorsun ne ara solcu oldun yahuu :)))))

Forum İstatistikleri

Konular
173,101
Üyeler
8,483
Son Üye
justking