Behzat Ç'nin Senaristen İlginç Pkk Çıkışına Yapımcıdan Büyük Ayar

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Pkk nın şehir yapılanması olan, bir çok bdpli siyatçinin de tutuklu olduğu ve en son öcalana özgürlük paralosuyla ölüm orucu eylemi yapan Kck ile ilgili katıldığı bir bir programda "Bize sürekli baskı yapıyorlar. 80. bölümde KCK tutuklularına değiniyoruz, bunu yazıyoruz. İsterseniz bunu yayınlamayın. Hodri meydan" diyen Behzat Ç . senaristi Emrah Serbest'e Yardımcısından ayar geldi.

bu açıklama üzerine ada filim, Emrah serbes'i yalanlayan şu açıklamayı yaptı :Yazar Emrah Serbes, dizinin şu andaki senaryo ekibinde yer almamaktadır. Haliyle dizinin bazı konularının tespitinde rolü yoktur. Bu nedenle önceki gün bir televizyon kanalında yaptığı ve bugün bazı gazeteler tarafından da alıntı yapılan sözleri, maksadı aşan yanlış anlamalara neden olmuştur"

Daha önce star tv'nin başka dizisi muhteşem yuzyıll ile ilgili fragmanda olan iktira gönderme yapan sözün bölümde olmamasından dolayı sansür edildiği iddia edilmişti. Aynı durum Behzat Ç'de de yaşandı mı?sorusunu akıllara getirdi.

Son düzenleme:
şimdi burda sıysaete gırmek ıstemem ama kck ları savunan zıhnıyet daha nedenır kı

lafını bılde konuş forumu sevıyesizleştirme .

- - - Ekleme - - -

senin gibiler pkk propagandası yapan dizileri seyretsinler .sizede bu yakışır .

Senin gbi sazanlarda her habere doğruluk payı veriyo itşe.Bu haberin yarısı yanlış.Diziyi izleyenler bilir.Vadiyide görüyoz başbakan yalakalıgı yapacagına pkk propagandalıgı yapması daha iyidir.Sen önce bi git bölümü izlede öyle konuş.Sizin gibi kafalar kürtle türkü ayırdıgı sürece kendini devlet sananlar iyice yücelirler artık

Senin gbi sazanlarda her habere doğruluk payı veriyo itşe.Bu haberin yarısı yanlış.Diziyi izleyenler bilir.Vadiyide görüyoz başbakan yalakalıgı yapacagına pkk propagandalıgı yapması daha iyidir.Sen önce bi git bölümü izlede öyle konuş.Sizin gibi kafalar kürtle türkü ayırdıgı sürece kendini devlet sananlar iyice yücelirler artık

vay vay senı pkk sempatızanı senı senın burda ne işin var kandıle git kış kış.yada örgüt başkanın yanınada gıdebılırsın .imralı senı beklıyor

bak kelimelerine dikkat et senı gömerim üstünede türk bayrağı dikerim.gerçi sen ay yıldızlı bayraktanda rahatsız olursun ama yapacak bişey yok .

- - - Ekleme - - -

Çok vadi izlemişsin sen kafa yapmış sende.
Beyaz kürdüm ben :d

kürt olman pkk olman anlamına gelmez bizim kürtlerle problemımız yok hepımız kardeşiz ama senın gıbı örgüt sempatızanlarıya işimiz var

bak kelimelerine dikkat et senı gömerim üstünede türk bayrağı dikerim.gerçi sen ay yıldızlı bayraktanda rahatsız olursun ama yapacak bişey yok .

:d
ampül dikmediğin sürece türk bayragı dikebilirsin.sorun yok.

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

kürt olman pkk olman anlamına gelmez bizim kürtlerle problemımız yok hepımız kardeşiz ama senın gıbı örgüt sempatızanlarıya işimiz var

Örgütmü çüş artık gözünle oku yazdıklarımı.
senin gözünde o zaman başbakancı olmayanlar örgütcü :d

benden sana tavsıye ben senın yerınde olsam ampüle bu kadar alerjın var evdekı bütün ampüllerı sökerım .mum ışıgında yaşarım sizin gibiler alışıktır mum ışığına nede olsa dağda mağrada ikamet ediyorsunuz

benden sana tavsıye ben senın yerınde olsam ampüle bu kadar alerjın var evdekı bütün ampüllerı sökerım .mum ışıgında yaşarım sizin gibiler alışıktır mum ışığına nede olsa dağda mağrada ikamet ediyorsunuz

:d :d
siyasi bilgine hayranım senin ya :d
Bide senin dil anlatım hocan kimdi ya nelerden ne çıkarıyosun :d büyük yetenek yada kafan güzel :d
Ayrıca ampüle karşı alerjim falanda yok ben senin gibilerle geçilmesi gerektiği gibi . geçiyom :d

sen kım sıyaset kım sen gıt dağda yap sıyasetını senın yerın bura deıl kendınıde açık ettın .nıckınede uygun deılsın

sen kım sıyaset kım sen gıt dağda yap sıyasetını senın yerın bura deıl kendınıde açık ettın .nıckınede uygun deılsın

Şu forumda adam gibi karşılıklı atışacak bi solcu bulamadım ya.Uraşamıcam senle sen istediğin gibi anla yazdıklarımı.Zaten 1 ceza yesem banlanacam cezada yemek istemiyom.Siyasette bi tek akpnin saat yönünde yaptıgı hareketleri bilen insanlarla zaten konusulmaz bile.anca böle papagan gibi aynı şeyi tekrarlar senin gibi bi cümleden başka bi anlam vurarak. :d
kurban ol sen behzat ç.nin ana dili savunmasına.

Şu forumda adam gibi karşılıklı atışacak bi solcu bulamadım ya.Uraşamıcam senle sen istediğin gibi anla yazdıklarımı.Zaten 1 ceza yesem banlanacam cezada yemek istemiyom.Siyasette bi tek akpnin saat yönünde yaptıgı hareketleri bilen insanlarla zaten konusulmaz bile.anca böle papagan gibi aynı şeyi tekrarlar senin gibi bi cümleden başka bi anlam vurarak. :d
kurban ol sen behzat ç.nin ana dili savunmasına.
BEnim gibi solcular senin seviyene düşmemek için cevap vermiyorlardır belki. Ayrıca 1 cümlende başkasın, diğernde başka diyon anlamadım gitti :( Kendine de solcu deme bence.

Adam4 ciddi iddialar atmışsın birde gülüyorsun dizi falan değil her mesajın farklı örgütü desteklemek iyi birşeymiş gibi konuşmuşsun nasıl solcusun hiç anlamadım.

Forum İstatistikleri

Konular
173,101
Üyeler
8,483
Son Üye
justking