"Behzat Ç.: Seni Kalbime Gömdüm" TV'de İlk Kez Star TV'de!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
ozelhaber.gif

Behzat Ç. dizisinin film versiyonu TV'de ilk kez Star TV'de!

Erdal Beşikçioğlu'nun başrolde yer aldığı 2011 yapımı "Behzat Ç.: Seni Kalbime Gömdüm" filmi, 28 Aralık 2012 Cuma günü saat 23.00'de Star TV'de!

Filmden Görüntüler:

vlcsnap2012041312h12m21.png

behzat4801.png

27056249.png

1196c.jpg

22672894.png

behzatcsenikalbimegomdu.jpg

behzatcsenikalbimegomdup.jpg

vlcsnap2012041312h11m30.png

84590946.png

121066.png

behzat480.png

arabap.jpg

140314.png

151439.png

19837762.jpg

YASAL UYARI:
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapan FavoriForumum.Net'te yayınlanan içerikler, kaynak göstermek veya ilgili sayfaya link vermek koşuluyla yayınlanabilir.

Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Son düzenleme:
İzlemiştim ama tekrar izlerim.Behzat Ç.'nin ehr bölümü sinema filmi gibi oldugu için normal bir bölüm olarka izlenilebilir.

Filmi izlemişlere sorayım. Ben Behzat Ç'yi hiç izlemedim doğru düzgün. Leyla ile Mecnun ile ortak olan bölümleri dışında. Bir de medyadan ve forumdan takip ettiğim kadarıyla az çok bilgi sahibiyim. Filmi izlesem anlar mıyım yoksa sadece diziyi izleyenlere yönelik bir film mi? :)

Filmi izlemişlere sorayım. Ben Behzat Ç'yi hiç izlemedim doğru düzgün. Leyla ile Mecnun ile ortak olan bölümleri dışında. Bir de medyadan ve forumdan takip ettiğim kadarıyla az çok bilgi sahibiyim. Filmi izlesem anlar mıyım yoksa sadece diziyi izleyenlere yönelik bir film mi? :)

Filmin diziyle bir bağlantısı yok.İzleyebilirsiniz ve rahatlıklada anlarsınız :)

Anlarsın, anlarsın. Bu filmi daha önce izlemiştim ve gayet iyi bir film. Filmin oyuncu kadrosunda başarılı isimler var. :)

Son düzenleme:
Kadroda Ezel ve Muhteşem Yüzyıl'dan tanıdığımız Cansu Dere, Kuzey Güney'in Ali'si, şimdilerde Karadayı'da rol alan Rıza Kocaoğlu ve Kurtlar Vadisi Pusu'nun Kara'sı Hakan Boyav filmde yer alıyor. Daha başka Tardu Flordun var. :)

O değilde bu film neden +13 amblemiyle yayınlanıyorki.Sinemada küfürlü diye +13 olduda TV'de zate biplicekler oraları.
Bizim hiç küfür,kan,bira ne demek bilemeyen 7-12 arası çocuklarımıza haksızlık bence :d
PT1'de olsa çok iyi oranlar alır aslında.

O değilde bu film neden +13 amblemiyle yayınlanıyorki.Sinemada küfürlü diye +13 olduda TV'de zate biplicekler oraları.
Bizim hiç küfür,kan,bira ne demek bilemeyen 7-12 arası çocuklarımıza haksızlık bence :d
PT1'de olsa çok iyi oranlar alır aslında.

Böyle birşeye cesaret edemezler. :D

Dündü galiba Arka Sokakların 17:30'da başlayan eski bölümlerini oynatıyorlar.Onda bile Bira buzlanmıyor ve Efes'in birası olduguda arkadaki küçük yazılarından okudum.Bu kadar adaletsizlik olmaz ama.Resmen adamlar Behzat Ç.'yi bitirsin diye yapıyorlar.Bu kadar sansür 23:00'da oynayan bir dizi içinde film içinde herneyse işte fazla.Bunu sadece Behzat Ç.'ye özel yapıyolar.

- - - Ekleme - - -

Dündü galiba Arka Sokakların 17:30'da başlayan eski bölümlerini oynatıyorlar.Onda bile Bira buzlanmıyor ve Efes'in birası olduguda arkadaki küçük yazılarından okudum.Bu kadar adaletsizlik olmaz ama.Resmen adamlar Behzat Ç.'yi bitirsin diye yapıyorlar.Bu kadar sansür 23:00'da oynayan bir dizi içinde film içinde herneyse işte fazla.Bunu sadece Behzat Ç.'ye özel yapıyolar.

O adam Kuzey Güney'in Ali'si Rıza Kocaoğlu. Burada pembo diye psikopat bir karakteri canlandırıyor ve bol bol küfür ediyor. Onun sahneleri zaten bolca bipli olacak.

Pembo sakızları aklıma geldi. :D

Normalde bu tür filmleri izlemezdim bende, bu filmi arkadaş vermişti, izle diye, bende can sıkıntısından izlemiştim. :)

Normalde bu tür filmleri izlemezdim bende, bu filmi arkadaş vermişti, izle diye, bende can sıkıntısından izlemiştim. :)

Harun:Sana neden Pembo diyorlar?
Pembo:Eskiden bi sakız vardı.Ben hem ona takılırdım.Arkadaşlarda Pembo koydular adımı

:d

- - - Ekleme - - -

Harun:Sana neden Pembo diyorlar?
Pembo:Eskiden bi sakız vardı.Ben hem ona takılırdım.Arkadaşlarda Pembo koydular adımı

:d