'Bedel' Dizisinin Oyuncu Kadrosu Belli Oldu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
atv'nin yeni dizisi Bedel'in oyuncu kadrosu belli oldu!

NTC Medya'nın sahibi Mehmet Yiğit Alp'in yapımcılığını üstlendiği Bedel dizisinde Sedef Avcı'nın partneri, son olarak Dila Hanım dizisinde rol alan başarılı oyuncu Necip Memili olacak.

Dizide ayrıca Hayat Bilgisi dizisi ile tanınan Kerem Kupacı, 'Diğer Yarım' adlı dizide birbirlerinden çok farklı olan 'Esma' ve 'Zeynep' adlı ikiz kardeşleri canlandıran Gonca Sarıyıldız ve Hayat Devam Ediyor dizisinin Kudret'i Rozet Hubeş'de yer alacak. Diğer iki isim ise Osman Alkaş ve Berk Erçer.

Yönetmen koltuğunda Ulaş İnaç'ın oturacağı diziyi Özgür Evren Heptürk, Leyla Karaloğlu ve Seval Bozkurt kaleme alacak.

necip-memilij-glumac-iz-serije-dila-prica-o-sebi-504x335-20131252-20131231130209-309b1b726e1ca09e527b0b3ecc6d8d22.jpg

gonca-sariyildiz-3.jpg

kerem-kupaci_135701.jpg

O zaman dizi günlük dizi olmayacak. :)
Kadroda sevdiğim isimler var. :Z
Bekliyoruz açıkçası diziyi. :X

Necip Memili Türkiye'nin en yetenekli oyuncularından biri de, Sedef'le uyum olmaz bence. Cansel Elçin dizide olur inşallah :)

Kadro şimdilik iyi gibi. Özellikle Necip Memili ve Rozet Hubeş çok iyi oyuncular. Ama Necip Memili'nin Sedef'le partner olacağını düşünmüyorum bir oyuncu daha eklenecektir. Merakla bekliyorum diziyi. :Z

Kadro şimdilik iyi gibi. Özellikle Necip Memili ve Rozet Hubeş çok iyi oyuncular. Ama Necip Memili'nin Sedef'le partner olacağını düşünmüyorum bir oyuncu daha eklenecektir. Merakla bekliyorum diziyi. :Z
aynen işallah dedğin gibi olur şayet partner olacaksa necip yerine berk erçer olsun oda oılmasa mehmet akif alakurt olsun olsa ne olur ölmezler haydi hayırlısı
indir (4).jpg
medcezzir-ic2.jpg

Sedef dışında gerçek oyuncuları seçmişler hikaye güzelse dizi tutar

Son düzenleme:
Ben oyuncu kadrosunu beğendim. Dizinin tutup tutmayacağı ise senaryoya bağlı..

Necip Memili çok iyi oyuncu ama başrol olmaz tanıtımdaki seste onun değil ya. :X Sedef'in sesi tamam da Necip'in sesi değil o. :D Bence Sedef'in partneri başka biri olacak.

sanmiyim @ozgur2113 ün sdefine bakmaz my ciler :F
Sedef'e niye bu kadar taktınız ki?
Onu demedim sedef zaten umutsuz vaka :D diğer kızı dedim hani diğer yarımda oynayan kız daha önce My de oynamıştı hürremin yüzünü yakma girişimi vardı :D
Sedef mi umutsuz vaka?

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy