'Bedel' Dizisinin Başrol Oyuncusu Belli Oldu!

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
atv'nin yeni dizilerinden olan Bedel'in başrol oyuncusu belli oldu!

Yapımcılığını NTC Medya - Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, senaryosunu Özgür Evren Heptürk'ün kaleme aldığı ve geçtiğimiz günlerde ilk tanıtımı yayınlanan atv'nin yeni dizisi Bedel'in başrol oyuncusu, son olarak Boynu Bükükler dizisinde rol alan güzel oyuncu Sedef Avcı oldu. Dizinin diğer oyuncuları ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Bedel, yakında atv'de!

thumbnail_1417011581.jpg

Sedef avcı en çok dizisi tutmayan unlu rekorunu kırmaya çalışıyor zaar))

@ozgur2113 Dün sen Sedef Avcı yeni bir diziyle dönüyor diye konusunu açtığın zaman içime doğmuştu. Acaba Bedel dizisi olabilir mi demiştim. :) Umarım oyuncu kadrosu güçlü olur birde partneri çok önemli tabi. Dizinin ismi çok klişe geldi bana inaşallah senaryosu güzeldir. :)

@ozgur2113 Dün sen Sedef Avcı yeni bir diziyle dönüyor diye konusunu açtığın zaman içime doğmuştu. Acaba Bedel dizisi olabilir mi demiştim. :) Umarım oyuncu kadrosu güçlü olur birde partneri çok önemli tabi. Dizinin ismi çok klişe geldi bana inaşallah senaryosu güzeldir. :)
Benim de içime doğmuştu. :D Ayrıca ismi ben de beğenmedim umarım iyi bir iştir. :D

Sedefin hakkini yeme ))) başrol olarak bu kadar dizi tuturamama büyük basari. Kizin ikinci sezona kalan dizisi yok ikinci sezona devam edenlerde de ölüyor)))
Burcu Kara, Naz Elma gibilerinin rekorunu kıramaz. :))))

Ayrıca kısa süren dizileri Umut Yolcuları, Esir Şehrin Gözyaşları ve Boynu Bükükler. :D