Bu dizide yakında Salı gününe geçer
Bu dizide yakında Salı gününe geçer
Yok ya ben Perşembe'de kalmasını istiyorum ama daha da yükselmesi lazım. Şuanki oranları fena sayılmaz ama Salı günü kötü gider diye düşünüyorum.Bu dizide yakında Salı gününe geçer
@ozgur2113 @Bully izliyor sanırım.Bu diziyi izleyen yok mu?
Evin babası ölecek gibi.
Bende takip etmiyorum ama arada denk gelirsem göz atmışlığım çok.
Ben izliyorum tabiki.Bu diziyi izleyen yok mu?
Evin babası ölecek gibi.
Hemen izlesene işte niye o kadar bekletiyorsun güzelim diziyi.Haftalardır izleyemiyorum. Yoğunluktan dolayı kaldı.
Sami şirketin hisselerini paylaştırıyordu. Ali'ye de %25 pay vermişti. Orada bitti. O bölümde kaldım. Yazın devam ederim belki @ozgur2113
Çok yoğunum dediğim gibi zaten 2 reytingi zor alan diziyi izleyip napacamBen izliyorum tabiki.
Hemen izlesene işte niye o kadar bekletiyorsun güzelim diziyi.
2 reyting deyip geçme, her şey reyting mi.Çok yoğunum dediğim gibi zaten 2 reytingi zor alan diziyi izleyip napacam
Benim 4 reyting alan dizilerim yayından kalktı senin Sedef'inin 2 reytinglik dizisi devam ediyor şanslısın.2 reyting deyip geçme, her şey reyting mi.
Ona da fark-ı Sedef diyoruz işte.Benim 4 reyting alan dizilerim yayından kalktı senin Sedef'inin 2 reytinglik dizisi devam ediyor şanslısın.
Reytinge göre dizi izlemiyorum tabii ki seni kışkırtmak için demiştim.
Sedef'in yatsın kalksın NTC Medya ve ATV'ye şükretsin bence.Ona da fark-ı Sedef diyoruz işte.Kalite akıyor diziden.
Biliyorum ama boşuna uğraşma bence.
Bence NTC atv'ye şükretsin Diğer Yarım da Bedel de 2 reytingle o kadar bölüm devam etti. Atv'nin NTC ile arası iyi sanırım.Sedef'in yatsın kalksın NTC Medya ve ATV'ye şükretsin bence.
Romantik komediye yakışıyor Sedef, diğer dizisi mutlaka romantik komedi dizisi olmalı.
O zaman Sedef'in ATV ile NTV'nin arasının iyi olmasına şükretsin.Bence NTC atv'ye şükretsin Diğer Yarım da Bedel de 2 reytingle o kadar bölüm devam etti. Atv'nin NTC ile arası iyi sanırım.
Bence de güzel bir romantik komedide oynasın.
İlla Sedef'e değineceksin.O zaman Sedef'in ATV ile NTV'nin arasının iyi olmasına şükretsin.
Hayırlısı bakalım.
Haha değinecem tabii ki kaçamazsın.İlla Sedef'e değineceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?