ATV Bedel - Dizi Yorumları

Bu bölümü izlemeye niyetim yoktu ama izleyeyim dedim. İlk bölüme göre ciddi anlamda toparlanma vardı, beğendim bu bölümü.

Ferhat'ın ölümüne üzüldüm, Ali hayattaki tek dostunu da kaybetti, tam intikamdan vazgeçekti ki, her şey yeniden başlayacak artık. Güzel bitti bölümün sonu, bakalım Vedat napacak

Kerem Kupacı da daha çok göründü bu bölüm ama eşi yaşlı durmuyor mu ya yanında

Gönül Ali'ye aşık gibi geldi bana @ozgur2113 sen ne diyorsun
İnşallah reytinglerde artış olur yarın.

Aynen bu bölüm ilk bölümden kat be kat daha iyiydi. Toparlanma var artış yaşar bence.

Bence de Gönül Ali'ye karşı boş değil ama kardeşler yani olmaz böyle bir şey.

Güzel gidiyor bölüm. Ferhat ölmemiş yok artık. 😱

Fragmandaki Sedef'in o sahnesi yanıltmacaymış hadi iyisin @ozgur2113

Kerem Kupacı güzel oynuyor onu kötü rolde görmek garip ama güzel.

Güzel gidiyor bölüm. Ferhat ölmemiş yok artık. 😱

Fragmandaki Sedef'in o sahnesi yanıltmacaymış hadi iyisin @ozgur2113

Kerem Kupacı güzel oynuyor onu kötü rolde görmek garip ama güzel.
Ferhat alinin yancisi yancilar anca filmin ortasında senaryoyu ilerletmek için ölürler

Ferhat alinin yancisi yancilar anca filmin ortasında senaryoyu ilerletmek için ölürler
Geçen bölümün sonunda kesin ölmüş gibiydi oradan nasıl geri döndürdüler anlamadım, neyse total dizilerinde mantık aramayacan bazen.

Bakıyorum da bırakamamışsın diziyi.

@ozgur2113 diziyi izlerken foruma ugramayi unuttu galiba

Bugün biraz baktim dizi iyi gibi gidiyor bakalim

Geçen bölümün sonunda kesin ölmüş gibiydi oradan nasıl geri döndürdüler anlamadım, neyse total dizilerinde mantık aramayacan bazen.

Bakıyorum da bırakamamışsın diziyi.
Yok girişe baktım yeni dizi başladı ona bakıyordum . ben genelde dizilerin ilk bölümlerine bakarım

Dizi gecen hafta da toparlanmisti şimdiki bölümde fena değil @pompy nin senoyolari gibi çok olay oluyor. Temel sahne kuramlarını işletiyorlar.

Son düzenleme:
Valla bu bölüm gayet iyi gidiyor. Ali ve Begüm sahneleri çok güzel.

Bu bölüm çok iyi gidiyor umarım artış yaşar.