ATV Bedel - Dizi Yorumları

İyilik meleği Begüm işte.

Yapma ya kesin biri ölecek o zaman.
Sami Bey mi ölüyor acaba az ömrü kalmıştı zaten. ss
Aynen tam bir melek

Bilemem artık orasını. Ama ölüm değil.
Son 2 bölüm kaldı tadını çıkararak izle.

Dizinin ilk ve son bolumlerini izledim

Vedatin hapse düşmesi nidayla beni sevindirdi ve göbek attirdi.Çünku vedat yakışıklı değil ama karısını aldatiyordu 😱 @ozgur2113 dizinin sonu nasil bitti orayi izlemedim

Söylersem spoiler olur @Bully de finali izleyecek yakın zamanda.
Özelden söyleyeyim sana dur.

Evet @ozgur2113 diziyi bitirdim sonunda.
Güzel bir final bölümü oldu ama daha iyi olabilirdi tabii.

Vedat hak ettiği sonu buldu sonunda ama az da olsa üzüldüm nedense.

Gönül iyi bir kız olsa babasıyla sarılma sahnesinde duygulanabilirdim ama kız gıcık olduğu için fazla duygulanamadım.

Naciye layığını buldu iyi oldu ona da.

Ali - Begüm - Ela adına da mutlu son olmasına sevindim.
Begüm hamile kaldı bebeğe de Can ismini koymuşlar.

20 bölümlük çok iyi bir dizi oldu bence. Gittikçe güzelleşti dizi tempo hiç düşmedi.

Sedef'e bundan sonraki projelerinde başarılar diğer dizisinde 20 bölümü geçer inşallah.

Sonunda izledin finali.
Finalin tek eksiği Nazan ve Ferhat'ın olmayışıydı.

Vedat'a ben de biraz üzüldüm Necip Memili çok iyi bir karakter ortaya çıkardı, belki de ondan üzüldüm bilmiyorum.

Ay ben finalde Gönül'ün de başına bir şey gelir diye düşündüm ama hayatına mutlu devam edenlerden biriydi.

Naciye'ye az bile oldu keşke geçmişte işlediği tüm suçların cezasını da çekseydi.

Son sahne çok güzeldi ama senarist hangi akılla Ali ve Begüm'ün en mutlu anlarında Vedat'ın sözünü araya koyup Begüm'ü üzerler anlamadım, resmen aklı Vedat'ta kalmış gibi gösterdiler.
Bebeğin ismi ne güzelmiş öyle.

Aynen 20 bölüm sürdü ama her bölüm aksiyon ve entrika tavandı. Özellikle Meryem geldikten sonra coştu dizi.

Sedef'in bu dizideki ve özellikle finaldeki performansını çok beğendim. Kadrosu çok iyiydi.

Arada yine lafını sokmuşsun.
Geçer geçer merak etme.
Atv'de olursa 20'yi geçer.

Aa bak Ferhat ve Nazan'ın olmayışını söyleyecektim bence de büyük eksiklik oldu onların olmayışı. Hani Ferhat İrem'le evlenecek tamam Nazan'a nolduğunu tam öğrenemedik.
Hamile kalmasının da bir anlamı olmadı açıkçası.

Senarist finalde zaten Vedat'a oynadı iyi göstermeye çalıştı onu.
Biz bile biraz üzüldüysek. ss Begüm Vedat'ı düşünmeden mutlu olmalıydı. ss

Evet Sedef'çin bu diziyle oyunculuğunu iyi ilerletti diğer projesinin daha uzun sürmesi dileklerimle.

Nazan 2 bölümdür görünmedi, jenerikte bile yer almadılar. Ben en çok Vedat öldükten sonra Nazan'ın halini merak ediyordum o da olmadı.

Aynen öyle senaristler finalde Vedat'ı resmen melek yaptılar, Ela'yı kurtaran, eve gönderen biri oldu.

İnşallah.
Yeni dizisinde görüşmek üzere.