Bana hollandadan çikolata geldi içinde beyaz şarap varmış güzelde aslında ama beğenmedim dağıtıyomGel beraber yiyelim . Bana İsviçre çikolatası yollasana Ömer
Sen büyüyememişsin dalin felan şaka bi yana bende kullanıyordum saçı yumuşatıyormuş diye hatta diş macunum bile çocukların şey ettikleri çilekliden onlar daha sağlıklıymış doktor dedi çürüklere karşıeti cicibebe herzaman favorim arkadaşımın kız kardeşine alıyorduk çocuğa 1-2 tane verip kendimiz yiyorduk hahaha sütle ve çayla karıştırınca harika oluyor ya süte karıştırıp yiyeceksn yada çayla bir kapta yumusatıp şampun olarakta hala bebek şampuanı kullanıyorum ben dalin
Şaraplı çikolata yahut içkili çikolata yiyemiyorum hoşuma gitmiyor benim.Her hafta 1 paket rahat biter bizde o nasıl bir tat anacım süper valla onsuz düşünemiyorum 😎
Bana hollandadan çikolata geldi içinde beyaz şarap varmış güzelde aslında ama beğenmedim dağıtıyom
Bana 1 koli felan geldi baya büyük bir koli 1 tanesini açtım şarap felan varmış içinde yiyemeden kaldrıdım gelene gidene dağıtıyoz isteyene gönderirimŞaraplı çikolata yahut içkili çikolata yiyemiyorum hoşuma gitmiyor benim.
hahaha bana büyüyememişsin diyene bakın iyiki çocuk bezi kullanmıyorsun hhahahSen büyüyememişsin dalin felan şaka bi yana bende kullanıyordum saçı yumuşatıyormuş diye hatta diş macunum bile çocukların şey ettikleri çilekliden onlar daha sağlıklıymış doktor dedi çürüklere karşı
+1. Kesinlikle katılıyorum bu mısır gevreği, nesquik falan hepsi boş bebe bisküvisi yanında.Çok uzun zamandır yemiyorum alıp sıcak sütle yemek lazım. Gerçekten mısır gevreği falan hikaye. Gerçek lezzet bebe bisküvisi.
Ah canım ya ona ne gerek ben doktorlara uyuyorum napalım çocukların dişi hassasmış diş macunu saçı hassasmış şampuanı napakhahaha bana büyüyememişsin diyene bakın iyiki çocuk bezi kullanmıyorsun hhahah