Beşiktaş'tan 2 Transfer Daha!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
Beşiktaş'tan 2 Transfer Daha!

Transfer döneminde hareketli saatler yaşayan Beşiktaş, Getafe'den stoper oyuncusu Alexis Ruano Delgado ve Spartak Moskova'da forma giyen Türk asıllı Ermeni oyuncu Aras Özbiliz ile her konuda anlaşmaya vardı.

Denys Boyko transferiyle kaledeki problemini çözen Kara Kartal, defansı yedeklemek için bu sezon Getafe ile 15 lig maçında forma giyen 30 yaşındaki İspanyol stoper Alexis ile 2.5 yıllık anlaşma sağladı.

Ayrıca sezon sonu Gökhan Töre'nin muhtemel ayrılığına karşı da, genellikle sağ kanatta olmak üzere forvet arkası ve sol kanat mevkilerinde de görev alabilen Türk asıllı Ermeni oyuncu Aras'la 4.5 yıllık sözleşme imzalayacak. 25 yaşındaki oyuncunun hafta sonu veya Pazartesi günü İstanbul'a geleceği kaydedildi.

Aras Özbiliz, Spartak Moskova forması altında çıktığı 40 maçta 7 gole imza attı.

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Beşiktaşı kutlarım 2 sene fakirlikle uğraştılar şimdi borca rağmen cesurca transfer yapıyor Vodafone iyi para veriyor beşiktaşa darısı aslanıma

Aras kiralanacakmış. Fikret Orman Football Manager oynuyor galiba

Beşiktaşı kutlarım 2 sene fakirlikle uğraştılar şimdi borca rağmen cesurca transfer yapıyor Vodafone iyi para veriyor beşiktaşa darısı aslanıma
Nerede cesur transfer, Fiko hep ucuz oyuncu peşinde.

Aras kiralanacakmış. Fikret Orman Football Manager oynuyor galiba
Aynen 6 aylığına Getafe'ye kiralanacak haberleri dolaşmaya başladı. Alexis'in ücreti de kiralama bedelinden düşülecekmiş.

Son düzenleme:
Nerede cesur transfer, Fiko hep ucuz oyuncu peşinde.

Aynen 6 aylığına Getafe'ye kiralanacak haberleri dolaşmaya başladı. Alexis'in ücreti de kiralama bedelinden düşülecekmiş.
Fikret Orman bence 3 büyükler arasında en iyi işler yapan başkan bana göre. Reklam anlaşmaları, stad için verdiği emekler vs.
Sadece sportif anlamda başarısı yok. Bu sene emeklerinin karşılığını almasını isterim bizden zaten umut yok fb yerine bjk şampiyon olsun

İlk defa hayırlı cümleler kullanan rakip takım taraftarı görüyorum eyvallah. Yalnız Fikret Orman'lı kısıma katılmıyorum.

Mesela Alexis transferi tamamen son dakika menajer önerisiyle tombaladan çıkmış bir transfer yani günü kurtarmak için.

Eyvallah
Olabilir ama devre arasında sağlam adam bulmak çok zor. Ersan gitmezse stoperde rahat rahat dönüşümlü oynarlar. Sizin acil önceliğiniz kaleciydi onu da aldınız zaten.

Eyvallah
Olabilir ama devre arasında sağlam adam bulmak çok zor. Ersan gitmezse stoperde rahat rahat dönüşümlü oynarlar. Sizin acil önceliğiniz kaleciydi onu da aldınız zaten.
Futboldan anladığı yok ya bazen Mario Gomez'de olduğu gibi Allah yardım ediyor işte.

Ameliyat masasından alınan Eneramo, twitter'dan alınan Niang ve Dentinho, Fenerbahçe'nin yedeği Sezer Öztürk, Galatasaray'ın yedeği Dany bunlardan çok büyük kazık yedik. Şİmdilik aklıma gelenlerden sıraladım birkaç tane:

-Mamadou Niang
-Dentınho
-G.Süzen
-Sinan Kurumuş
-Batuhan Karadeniz
-McGregor
-Escude
-Berat Çetinkaya
-Mehmet Akgün
-Ramon Motta
-Eneramo
-Tolga Zengin
-Serdar Kurtuluş
-Sezer Öztürk
-Pedro Franco
-Günay Güvenç
-Emre Metin
-Tosic

Kardeş sen Fikoya baya bi dolmuşsun ama bizdeki alkolik hırsızların yanında eli öpülesi bir başkan bence.
Adam nerdeyse statta yatacak, son 2 yılda muazzam reklam anlaşmaları yaptı. Sportif anlamda başarısız ama stad bittikten sonra bjk vites atacak. Bu beni tedirgin etse de çalışan kazanır diye bir olgu var. Eninde sonunda Beşiktaş da yeniden GS ve fb ile kafa kafaya gelecek bir şekilde.

Yahu yemişim reklam anlaşmasını, Mustafa Pektemek 4 yılda hiç oynamadan 24 milyon lira alacak. Sezer Öztürk hiç oynamadan 5 milyon Euro aldı 15 milyon lira yapıyor. Yani yaptığı 3-5 kuruşluk reklam anlaşmaları yaptığı transfer zararlarını karşılamıyor. Borç da bu yüzden 1 milyarı aştı.

Transfer nasıl yapılır biliyor musun? Alırsın Gökhan Gönül gibi adamı uzun yıllar oynatırsın ya da Mehmet Topal. Biraz iyi adama 3-5 kuruş fazla verip alacaksın zaten onu uzunyıllar oynatıp fayda sağlıyorsun?

Fenerbahçe yıllardır sağ bekte Gökhan'ı oynatırken, biz elimizdeki Hilbert gibi gol asist yapan adamı gönderip bedavaya Gaziantep'e gönderdiğimiz Serdar Kurtuluş'u bonservisiyle aldık, yetmedi Beck'i de aldık. Hani nerede kar, Hilbert indirim yapılmadığı için gönderidi. Egemen aynı şekilde inririm yapılmadığı için gönderildi. Yerine Escude, Milo ve Pedro alındı, yetmedi şimdi Delgado alındı. Ama Egemen duruyor olsaydı bu transferlerin hiçbirine gerek yoktu.

Gelelim sol beke, İsmail kazması dururken yerine sağlam bir adam almak varken, gittiler kiralık aldığımız ve işe yaramayacak adam Motta'yı bonservisiyle aldık şimdide Antalya'ya bedava gönderdik. Yetmedi Gençlerbirliği'nde yedek kalan Tosic'i aldık, şu an göndermeye kalksak üste para ödememiz gerekiyor.

Senelerdir bek transferi için yalvardığımız Fiko 2 milyon Euro verip Linnes'i almadı. Senelerdir kaleci diye ağzımızda tüy biten başkan 2 milyon Euro'ya Ospna'yı almadı. Daha sayayım mı yapılan yanlışın haddi hesabı belli değil.

Doğru aga bütün klüplerde bu tarz yanlışlar var. Bizdekileri saysam sabaha kadar sürer. Ben zaten dört dörtlük bir adam demedim. Bu arada borç bütün klüplerde var ama bjknin geliri son 2 yıla oranlar gsdan daha fazla ivme yaşadı olumlu anlamda. Bizim sırf menajer transferlerine attığımız para 20 milyon euronun üstünde o Burdissolar ontiverolar falan rezalet yani yazarken küfrediyorum şimdi bile. Diğer kluplere oranla ben Fikret Ormanın yaptığı işleri beğeniyorum.

Sizin o 1-2 sezon önce devre arasında yapılan transferler akla gelince, bir rakip takım taraftarı olmama rağmen ben de cinnet geçiriyorum. Kendi işyerlerinde bir kuruşun hesabını yapan adamlar emekçi halkın 50 liraya aldığı bilet paralarından oluşan parayı har vurup harman savuruyorlar.

Sorma kardeşim menajerlere peşkeş çekildi klubün paraları. Son 5 senede 3 şampiyonluk, Şampiyonlar Liginde çeyrek final, gruptan çıkma, Türkiye kupasi super kupa vs. nice başarılar elde ettik ama hala zarardayız şaka gibi yani
Klubün içini boşalttılar bir de üstüne ibra edildiler çok tuhaf işler olan bizim gibi 3 kuruş harçlığıyla bilet atkı forma alan gariban öğrenci taraftara oldu. Liseliler kanser hücresi gibi klubün yakasını bırakmıyor ki..

''Şampiyonlar Liginde çeyrek final, gruptan çıkma, Türkiye kupasi super kupa vs.'' bana da koyan bu. Bizimde sizin kadar borcumuz var ama biz bu başarıların hiçbirini elde edemedik. Tüp kafalı bizim iliğimizi çürüttü yatacak yeri olmayasıca.

Lan bu Alxeis ne ya 2.5 yıllık anlaşma yapmışlar birde bari kiralayında sezon sonuna kadar sonra kararı sezon sonu verirdiniz.

Aras iyi transfer hiç adı geçmemişti transfer döneminde.

Son dakika: Aras Özbiliz sezon sonuna kadar İspanya'nın Rayo Vallecano kulübüne kiraladı.