Beşiktaş - Mersin İdman Yurdu |STSL 18. Hafta Maçı|Haber ve Yorumlar

11 Belli olmuş.

Beşiktaş'ın Mersin İY 11'i: Tolga Zengin, Beck, Rhodolfo, Ersan, Tosic, Atiba, Oğuzhan, Sosa, Gökhan Töre, Quaresma, Mario Gomez.

Ne gidecem enayimiyim tabiki gitmem yatarım zaten parada geliyor :F
Gökhan Töre 11'de, Tosic oynadığı için bu takım Olcay Şahan'ı arar bence. Çünkü önnde oynayan Quaresma defansa fazla katkı yapmıyor. İsmail 2 yönlü daha iyi oynuyordu. @ABAY_06 Bir de kar yağıyor stada o da etkilecek oyunumuzu.

Stad'ın son durumu...

CY7_eciUoAE0-kO.jpg

Beşiktaş-Mersin İY maçı yoğun kar yağışı nedeniyle tatil edildi.

Valla maçta topu göremedim ben devam etmesi mümkün değildi zaten. Bizim stad yapılınca böyle bir sorun olmayacak. :)

O değilde yarın da kar yağacakmış bu maç ne zaman oynanacak?
Bilmiyorum merak ediyorum bakalım ne zaman oynanacak.... Bende göremedim taraftara yazık oldu karda geldiler oynanmadan geri dönüyorlar...

Bilmiyorum merak ediyorum bakalım ne zaman oynanacak.... Bende göremedim taraftara yazık oldu karda geldiler oynanmadan geri dönüyorlar...
Yuh taraftardan bize ne? Allah korusun bir sakatlık versek daha mı iyiydi, top sekmiyor nasıl oynanacaktı? :)

@pompy Bodrum fikri güzelmiş, Antalya'da olabilir. :)

Yuh taraftardan bize ne? Allah korusun bir sakatlık versek daha mı iyiydi, top sekmiyor nasıl oynanacaktı? :)

@pompy Bodrum fikri güzelmiş, Antalya'da olabilir. :)
Ona birşey demedim zaten bu havada oynanmazdı gece kar başlayacak diyolardı tam maçın saatine yakın başladı şanssızlık.sssss Meteoroloji tam tutturamıyor...

Ona birşey demedim zaten bu havada oynanmazdı gece kar başlayacak diyolardı tam maçın saatine yakın başladı şanssızlık.sssss Meteoroloji tam tutturamıyor...
Bu arada Çarşamba kupa maçımız olduğu için Mersin maçı ileri bir tarihe ertelendi. Bir ara oynarız herhalde. :)