Gökhan Töre 11'de, Tosic oynadığı için bu takım Olcay Şahan'ı arar bence. Çünkü önnde oynayan Quaresma defansa fazla katkı yapmıyor. İsmail 2 yönlü daha iyi oynuyordu. @ABAY_06 Bir de kar yağıyor stada o da etkilecek oyunumuzu.Ne gidecem enayimiyim tabiki gitmem yatarım zaten parada geliyor
Aynen heryer kar oldu burdaGökhan Töre 11'de, Tosic oynadığı için bu takım Olcay Şahan'ı arar bence. Çünkü önnde oynayan Quaresma defansa fazla katkı yapmıyor. İsmail 2 yönlü daha iyi oynuyordu. @ABAY_06 Bir de kar yağıyor stada o da etkilecek oyunumuzu.
Çizgilerin tekrar gözle görülür hale getirilmesi için 6. dakikada ara verdi. Umarım tatil edilir bu kar yağışına futbol oynanmaz.
Oynatçak gibi...Çizgilerin tekrar gözle görülür hale getirilmesi için 6. dakikada ara verdi. Umarım tatil edilir bu kar yağışına futbol oynanmaz.
Kar temizleme çalışması yüzünden zemin bozuluyor Başakşehir yöneticileri bizi stadtan atmasa iyi.Oynatçak gibi...
Maç tatil oldu heralde Futbolcular çıktı tekrara girdi içeriKar temizleme çalışması yüzünden zemin bozuluyor Başakşehir yöneticileri bizi stadtan atmasa iyi.
Çok iyi oldu sevindimBeşiktaş-Mersin İY maçı yoğun kar yağışı nedeniyle tatil edildi.
Valla maçta topu göremedim ben devam etmesi mümkün değildi zaten. Bizim stad yapılınca böyle bir sorun olmayacak.Çok iyi oldu sevindim
Bilmiyorum merak ediyorum bakalım ne zaman oynanacak.... Bende göremedim taraftara yazık oldu karda geldiler oynanmadan geri dönüyorlar...Valla maçta topu göremedim ben devam etmesi mümkün değildi zaten. Bizim stad yapılınca böyle bir sorun olmayacak.
O değilde yarın da kar yağacakmış bu maç ne zaman oynanacak?
salı bitiyor eskişehirdede kar var yarın bence bodrumda oynasaydınız olurduValla maçta topu göremedim ben devam etmesi mümkün değildi zaten. Bizim stad yapılınca böyle bir sorun olmayacak.
O değilde yarın da kar yağacakmış bu maç ne zaman oynanacak?
Yuh taraftardan bize ne? Allah korusun bir sakatlık versek daha mı iyiydi, top sekmiyor nasıl oynanacaktı?Bilmiyorum merak ediyorum bakalım ne zaman oynanacak.... Bende göremedim taraftara yazık oldu karda geldiler oynanmadan geri dönüyorlar...
Ona birşey demedim zaten bu havada oynanmazdı gece kar başlayacak diyolardı tam maçın saatine yakın başladı şanssızlık.sssss Meteoroloji tam tutturamıyor...Yuh taraftardan bize ne? Allah korusun bir sakatlık versek daha mı iyiydi, top sekmiyor nasıl oynanacaktı?
@pompy Bodrum fikri güzelmiş, Antalya'da olabilir.
bence o stat konusunda şansızlığınız var şimdi yine çatı çökmesinde vodafone ArenanınOna birşey demedim zaten bu havada oynanmazdı gece kar başlayacak diyolardı tam maçın saatine yakın başladı şanssızlık.sssss Meteoroloji tam tutturamıyor...
Bu arada Çarşamba kupa maçımız olduğu için Mersin maçı ileri bir tarihe ertelendi. Bir ara oynarız herhalde.Ona birşey demedim zaten bu havada oynanmazdı gece kar başlayacak diyolardı tam maçın saatine yakın başladı şanssızlık.sssss Meteoroloji tam tutturamıyor...