Beşiktaş - Mersin İdman Yurdu |STSL 18. Hafta Maçı|Haber ve Yorumlar

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
Beşiktaş - Mersin İdman Yurdu |STSL 18. Hafta Maçı|Haber ve Yorumlar

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda Mersin İdman Yurdu'nu ağırlayacak.

Mücadele saat 20.00'de başlayacak ve Mete Kalkavan düdük çalacak.

Muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Tolga, Beck, Rhodolfo, Ersan, Tosic, Quaresma, Atiba, Oğuzhan, Sosa, Olcay, Gomez

Mersin İdman Yurdu: Muammer, Güven, Sadıku, Mitrovic, Vederson, Murat Ceylan, Mehmet Taş, Pedriel, Eren, Nakoulma, Welliton
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Serdar Aziz, Trabzonspor karşısında 1 gol 2 asistle oynuyor, bana göre Türkiye'nin en iyi defans futbolcusu. Hazır Ersan'a Çin'den 5 milyon Euro teklif yapılmışken satılıp yerine alınmalı. @ABAY_06 @EFE UYSAL @DarkLeqenD

Öyle deme ama yokluğunda çok aradık. Olmadığı maçlarda çok puan kaybettik. Yeri dolmadan gönderilemez.
Doğru hakkını yemiyelim iyi oynadı sezon başında beri sırıtmadı defansfa ama beğendiğim bir stoper değil top kullanamıyor geride.

İnş bakalım kalecide Boyko olacakmışş...
İki futbolcunun da bonservisleri konusunda anlaşıldı. Sadece ödeme konusunda pürüzler var onlar halledilmeye çalışılıyor. 1-2 güne KAP açıklaması gelir bence. Tabii benim birinci seçimin hala Ospina.

Doğru hakkını yemiyelim iyi oynadı sezon başında beri sırıtmadı defansfa ama beğendiğim bir stoper değil top kullanamıyor geride.
Sert rakip forvet oyuncularını döndürmüyor, yavaşta değil ama geri dönüşlerde ağır kalıyor. Bugün saatli bomba Tosic'te oynuyor napacağız bakalım onu da tutması gerekiyor.

Son düzenleme:
Fiko artık noktayı koymalı zaten Tolgadan bıktık.... Kerim Olcayın yerinde oynamalıydı 😡

Şu Tosic'i gönderemediler mi hala Bılıc'ın giderken attığı bir kazık oldu bize.

Şu Tosic'i gönderemediler mi hala Bılıc'ın giderken attığı bir kazık oldu bize.
Blic'in ne suçu var Fiko ucuzcu. Motta bundan iyi vardılar adamı Antalya'ya bedavaya gönderdiler. İsmail'de sakatlandı, bir şeyler yanlış gidiyor Allah sonumuzu hayırlı etsin.

Blic'in ne suçu var Fiko ucuzcu. Motta bundan iyi vardılar adamı Antalya'ya bedavaya gönderdiler. İsmail'de sakatlandı, bir şeyler yanlış gidiyor Allah sonumuzu hayırlı etsin.
Tosic'in bir açıklaması vardı beni burya geitren ve isteyen Bılıc'di ondan.

Başkan, teknik direktör hatta taraftar gider ama Mustafa Pektemek ile Necip kalıcıdır.

Başkan daha iyisini almıyor işte. Ospina ve Linnes gibi adamlara 2 milyon Euro veresi gelmedi.
Defans ve Kaleci transferi ne durumda hiç ses seda çıkmıyor.

Defans ve Kaleci transferi ne durumda hiç ses seda çıkmıyor.
Bu sene şampiyonluk göremeyesice Wenger Ospina'yı bırakmıyor. Boyko ve Douglas ile anlaşma tamam muhtemelen onlar gelecek. Ben olsam Juventus'tan Neto ve Serdar Aziz'i alırdım.

Pektemekte ne var da hala takımda 2. Tabata vakası
1.5 milyon Euro sabit ücret ve maç başı 10 bin Euro alıyor, primler falan yıllık ücreti 2 milyon Euro'yu buluyor. Sen olsan bırakıp gider misin? Herhangi bir Anadolu takımından alacağı ücret taş çatlasa 500 bin Euro yani 4'te 1'i.

Ne gidecem enayimiyim tabiki gitmem yatarım zaten parada geliyor