Beşiktaş, Karius için Liverpool İle Anlaştı!

Hhah Aaa adamı sayıklaya sayıklaya uyudunuz bir sürü mesajınız var @MasacRE- @Maskeli Fedai :A :A :A
Kuru iftira, kumpas, montaj. :A Kınıyorum seni. :A Ben anca küfür ederken sayıklarım o manken bozmasını :A

Biz Kıvanç reyizin tarafındayız :A

5b81ada166a97cdd5e672ee1

Son düzenleme:
sadece şu şampiyonlar liginde oynadı kaleci defans uyumsuz beşiktaş çekirge 1 sıçrar iki sıçrar üçüncü yakalanır beşiktaş fenerin kovduğu oyuncularıyla kurtuldu şuanda fener her kötü oynadığı maçı kaybediyor beşiktaşın puanı 1 di fenerbahçe gibi şanşız olsalar @xemrexxx @Bully

Aaa gerçekten benziyor ayoll :A :A :A

qurezmanın papucu dama atılabilir :A :A :A
Siz kadınların futbol anlayışı genellikle böyle işte, kim daha yakışıklıysa onu tutayım, ne kadar nankörce. ss Quaresma ne katkılar verdi size, bi çırpıda pabucunu dama atabiliyorsun :A Karius mudur nedir iyice nefret ettim ondan şu an :A

Siz kadınların futbol anlayışı genellikle böyle işte, kim daha yakışıklıysa onu tutayım, ne kadar nankörce. ss Quaresma ne katkılar verdi size, bi çırpıda pabucunu dama atabiliyorsun :A Karius mudur nedir iyice nefret ettim ondan şu an :A
Hhaha bir qurezmayı biliyordum zaten bizim takımdanda :F Aaa foto çekilince Canerdi sanırım gerçi adamın benden sonra hayatı kötü gitmiş :A :A :A

Ama 1.favorim Ronaldom yurt dışından bir onu zaten doğru düzgün tanıyorum :A :A :A

Güzel transfer hele ki son hatasından dolayı piyasası düşmüşken türkiyeye getirebilmek daha da güzel kairus Beşiktaşa çok durmaz ama tekrar parlayacağı yer Beşiktaş olabilir yani hem yerinde hemde gelecekse kazanç sağlanacak bir transfer Tebrikler Beşiktaş yönetimine.