Astrolog öyle söyledi
Biri daha söylemişti şu yıl şöyle olacaksınız diye Twitter da linç etmiştik.niye 2031?@12.Adam
Pandemi ve Türkiye’nin ekonomisi bozulmasa sidneyli kızla evlenicektim neredeyse çıkıyorduInaniyor musun sen astrologlara? Ismi neymis?
Her iki adayın da en büyük vizyonu Sergen Yalçın'ı td yapmaktı. 1-2 yıl içinde batacağız. Görünen o ki Serdal Adalı ile batacağız. Mayıs'ta Orman gelir mi bilemem. Tek başına kulübün satılmasını nasıl engeller merak konusu.Ne diyorsun @DarkLegenD
Her iki adayın da en büyük vizyonu Sergen Yalçın'ı td yapmaktı. 1-2 yıl içinde batacağız. Görünen o ki Serdal Adalı ile batacağız. Mayıs'ta Orman gelir mi bilemem. Tek başına kulübün satılmasını nasıl engeller merak konusu.
Galatasarayın geçmişte bizde çaldığı o kadar şampiyonluk olmasa zaten 2 takım var demezdin Seba'nın şerefli 2. lik dediği şampiyonluklar hep Galatasaray şampiyonlukları. Ama biz de ne zaman gsnin karşısında olsak Fener bu 2 büyük laflarına girip gsnin yanında yer alıyor maalesef.Eskiden Türkiye'de sadece 2 takım vardır Fenerbahçe ve Galatasaray derdim son senelerde bu kafadan çıktım.
Ayağa kalk kendine gel Beşiktaş rakibin de mert olanını istiyorum artık.
Ole hocam varken ayağa kalkarsak bir daha oturmayız, ligi en az 10 yıl domine edip TSL'nin Bayern Münih'i oluruz.Eskiden Türkiye'de sadece 2 takım vardır Fenerbahçe ve Galatasaray derdim son senelerde bu kafadan çıktım.
Ayağa kalk kendine gel Beşiktaş rakibin de mert olanını istiyorum artık.
Beşiktaş tarihine o kadar hakim değilim şimdi. Seba dönemi zaten benden uzak da vardır bir bildiği.Galatasarayın geçmişte bizde çaldığı o kadar şampiyonluk olmasa zaten 2 takım var demezdin Seba'nın şerefli 2. lik dediği şampiyonluklar hep Galatasaray şampiyonlukları. Ama biz de ne zaman gsnin karşısında olsak Fener bu 2 büyük laflarına girip gsnin yanında yer alıyor maalesef.
Hocam bu hakemler varken nasıl olacak her sene böyle 90 puan topluyorlar biz de kendimizi yemede ustayiz zatenOle hocam varken ayağa kalkarsak bir daha oturmayız, ligi en az 10 yıl domine edip TSL'nin Bayern Münih'i oluruz.![]()
Hadi bakalım 25-26 sezonunda Fb-Bjk çekişmesi izleriz umarımOle hocam varken ayağa kalkarsak bir daha oturmayız, ligi en az 10 yıl domine edip TSL'nin Bayern Münih'i oluruz.![]()
Beşiktaş tarihine o kadar hakim değilim şimdi. Seba dönemi zaten benden uzak da vardır bir bildiği.
Bugünden sonra ben de o tayfaya katıldım. Normalde Galatasarayla rekabet hoşuma gidiyordu yalan yok da bu maymun olayı bardağı taşıran son damla oldu bir takım bu kadar yalan algı yapamaz 1 değil 2 değil rezillik boyutunu aştı artık.
40 yaş üstü olup Galatasarayı seven Beşiktaşlı yok benim dönemim değil ama eski videoları o dönem olayların içindeki adamları dinleyip bir de yaşça büyüklerden dinledikten sonra bazı şeyler oturuyor.
Maydonoz döner açıklamasını görmedin mi kendi yazdıkları şeyi silip sonra biz yapmadık diyor insan aklıyla dalga geçmek resmen. Gs bunu hep yapıyor amacı insan aklıyla dalga geçmek algı ve güç bu ikisini iyi yaptığı için ligde başarı geliyor ama Avrupa'da öyle olmuyor.Bugünden sonra ben de o tayfaya katıldım. Normalde Galatasarayla rekabet hoşuma gidiyordu yalan yok da bu maymun olayı bardağı taşıran son damla oldu bir takım bu kadar yalan algı yapamaz 1 değil 2 değil rezillik boyutunu aştı artık.
Garip bir huy bu ama değiştirmek lazım ben kendimden başlıyorum insanlar da akıllansın bir zahmet.Maydonoz döner açıklamasını görmedin mi kendi yazdıkları şeyi silip sonra biz yapmadık diyor insan aklıyla dalga geçmek resmen. Gs bunu hep yapıyor amacı insan aklıyla dalga geçmek algı ve güç bu ikisini iyi yaptığı için ligde başarı geliyor ama Avrupa'da öyle olmuyor.Ama bence biz yarışta olsak Fenerliler yine 2 büyük laflariyla bizi bitirmeye götürüp Gsyi aradan şampiyon yapar o potansiyel var
![]()