Beşiktaş - Genel Sohbet & Transfer Konusu | ⭐️⭐️⭐️

Aynı fikirdeyim üstelik Avcı bile ilk yarı sonu gitmişti bence yönetim göndermez de Sergen gidebilir çünkü çökmüş durumda gibi. Şu gereksiz ısrarları bitirse.

Reactions: Maskeli Fedai
Biz Terim'in takıntılarıyla üç sezondur perişan olduk sizin yine iyi
Adamlara forma yüzü göstermiyor bizimki. Sene başından beri bir iyi maç oynamayan Atiba ilk 11de bir de Kanadadan geldi. Ridvan ile bir derdi var belli. Nskaladan kurtulduk bir şekilde. Welinton Vida rezalet ama hâlâ Montero ve sakatlık zamanı oynattığı 18lik Serdar Saatçi bir daha oynamıyor. Can orta sahada umut vadediyor oynatamıyor onu da. Güven varken Teixera forvet seçenekler varken herkesin bıktığı Kenan.

Reactions: Maskeli Fedai

Aynen Bülent Kalafat.

Reactions: xdragxx
Aynen Bülent Kalafat.
Aboubakarını bu kadar seviyorsun al transfer et oynat. Aboubakarı Beşiktaş santrafor yaptı. İlk geldiği dönemde 7 8 hafta gol atamadığını gol kaçırıp hoca beni çıkar dediğini 1 2 sene futbol oynayıp yine Beşiktaş'ın futbola döndürdüğü oyuncu.

Aboubakar bence Sergen'i hoca yaptı da neyse...

Aboubakar bence Sergen'i hoca yaptı da neyse...
Al abi alın umarım Fenerde oynar bu adam Fenerde 10 gol atamaz adım kadar eminim. Gomez falan olsa katılırım. Bizimkiler bu adamı çok büyütüyor. Takımda kalsa takım bu durumdayken o da bir şey yapamazdı. Geçen sezon başı takım kötüydü o da kötüydü.

Geçen sezondan niye geridesin o zaman? Kadro çok değişti desen değil, kalite düştü desen o da değil. Forvette düştü gerçi de. Bal gibi de Abou, Sergen'i hoca yapmış işte.

Geçen sezondan niye geridesin o zaman? Kadro çok değişti desen değil, kalite düştü desen o da değil. Forvette düştü gerçi de. Bal gibi de Abou, Sergen'i hoca yapmış işte.
Abou sakatlandı sözde nisanda şampiyon olacaklardı son dakikada üçüncü oluyorlardı

Bir forvetle bu duruma düştüğüne inanıyorsan takımı diyecek bir şeyim yok. Larin de Aboubakar kadar gol attı ondan da bahset o zaman. Bu sene takım geneli düşüşte psikolojik sorunlar yaşıyor takımın maçlarını sürekli izliyorsan anlarsın ha izlemiyorum uzaktan gazel okuyorum diyorsan bir şey diyemem.
------

Abou sakatlandı sözde nisanda şampiyon olacaklardı son dakikada üçüncü oluyorlardı
Sadece Aboubakar sakatlanmadı yalnız o süreçte ayrıca yedek santraforun yoktu. Töre santrafor oynuyordu. Bir de kadro derin değildi. Bir çok kişi Beşiktaş düşecek diyordu herkes bu yüzden son haftalara kadar düşmedi takım.

Reactions: 12.Adam
Sadece bir oyuncu dediğin yer bir mevki belki de şampiyonluğu en çok belirleyen mevki. Batshuayi 0 katkı, Kenan 0 katkı. Forvetsizlikten bir takım bu duruma düşer mi cevabının yanıtı, evet. BJK tam olarak bunu kanıtlıyor bu sezon.