Beşiktaş - Genel Sohbet & Transfer Konusu | ⭐️⭐️⭐️

Konusunu açıp başlıkta ' Mehmet Topal, Beşiktaş'a mı Transfer Oldu' gibi bir başlık ile içeriği yazardın. Netlik olunca edit edersin, olmazsa iddia konusu olarak kalır @Tolstoyevski
------

Ayrıca ben xdragxx'ten daha fazla açıyorum transferi konusunu gibi

Konusunu açıp başlıkta ' Mehmet Topal, Beşiktaş'a mı Transfer Oldu' gibi bir başlık ile içeriği yazardın. Netlik olunca edit edersin, olmazsa iddia konusu olarak kalır @Tolstoyevski
İskandinavya'da hava buraya göre serin tabii, demesi kolay
@Araf

Reactions: 12.Adam and Araf
Tam netlik olunca paylaşmak daha iyi. Şimdilik "transfer konusu" olduğu için tam anlamıya resmiyet kazanasıya kadar bu başlık altında toplanması daha iyi olur bence.

------

İskandinavya'da hava buraya göre serin tabii, demesi kolay
@Araf
Onların sıkıntı aslında, geceleri gündüzleri belli olmuyor. Gece 3'te gündüz uykusuna yatıyorlar. Benim dengem şaşardı oralarda olsam.

Biz niye transfer yapmıyoruz... @Tolstoyevski @MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai

Reactions: Araf

Aytaç Kara neyine yetmiyor..
Ben yapılan iç ve dış transferlerden fazlasıyla tatmin oldum...
------

Çok büyük transfer

Biri bana "Bizim gibi düşük seviyedeki liglerde de böyle oluyor. Onların da takımları 3-5 milyon vermek konusunda zor durumda kalıyorlar ve 1 oyuncunun transferinin sonuçlanması 2-3 ayı buluyor" desin, desin ki ben sakinleşeyim.

2 ay oldu. Hâlâ Rosier'e ve Ghezzal'a imza attıramadın.

Diğer ligler böyle mi ama bizim kulüp hep böyle gerçi bu sene harbiden genel transfer durgun.

Reactions: DarkLegenD
@DarkLegenD de Beşiktaş taraftarıydı. Hadi yine iyisin @Gerekli24, yalnızlığın sona erdi. @DarkLegenD geri döndü.

İkisinin de yamyam menajerleri var. Ayrıca bu ikisinin de geçen sezonki performanslarını vereceğini düşünmüyorum. Sezon bitiminde hemen gelselerdi belki olurdu ama iş bu kadar uzayınca ben geçen seneki kadar katkı vereceklerini sanmıyorum.

Reactions: DarkLegenD
Ghezzal için ben de şüpheliyim ama Roiser gelirse yine o katkıyı vericeğini düşünüyorum

Ne oluyor abi, Ghezzal'ın sol ayak başparmağı yerinden mi çıkıyor? Ne sebeple performansı düşsün ki?
Ghezzalın performansı geçen sezon zamanla arttı başta böyle değildi kötü olmaz ama 17 asist gibi performans konusunda şüpheliyim