Beşiktaş - Genel Sohbet & Transfer Konusu | ⭐️⭐️⭐️

Para yok ki vermeye. Ama en büyük sıkıntı o değil. Ben diyorum size bu Trabzonlu başkanlar futboldan yasaklanmalı. Bunların hepsi aynı. Hocaları onlardan çok sevilince hemen yemeye çalışıyorlar. Şampiyonluk kutlamasında olanlar ortada.

Reactions: DarkLegenD
Ben bu transfer paralarından, bonservisin ne demek olduğundan falan hiç anlamam ama bu adam kalkıp da ne bileyim 5 milyon euro istemiyordur herhâlde.

Ben bu transfer paralarından, bonservisin ne demek olduğundan falan hiç anlamam ama bu adam kalkıp da ne bileyim 5 milyon euro istemiyordur herhâlde.
Yanlış hatırlamıyorsam 10 milyon TL istiyordu en son. Ama Rıza Sivas ile uzattığına göre Sergen'le anlaşmışlardır.

Sergen Yalçın'a 1 milyonu verirsin ya, lafını bile etmezsin.
Para olsa verirler de şimdi hem ŞL için transfer isteyip hem de bu kadar yüksek bir maaş istemesi saçma bence. Zaten muhtemel bir para cezası yeme durumu varken sıkıntı daha da büyüyebilir.

Sergen Yalçın 2-2.5 milyon euro istiyor 1 falan değil

Para olsa verirler de şimdi hem ŞL için transfer isteyip hem de bu kadar yüksek bir maaş istemesi saçma bence. Zaten muhtemel bir para cezası yeme durumu varken sıkıntı daha da büyüyebilir.
ŞL gruplarından çıkabilmek için istemiyordur umarım transferleri.
"Kadro genişlesin, ŞL'de bir iddiamız olmayacak ama en azından oyuncularımın üstüne yük binmesin." diye isterse başımın üstünde yeri var ama diğer türlüsü bayağı komik.
------

Sergen Yalçın 2-2.5 milyon euro istiyor 1 falan değil
Yarasınnnnnn, ver gitsin. Koskoca kulüp, 1-2-3 verince batmaz, adamın tipi belli, potansiyeli belli, yaptıkları belli. Sanki Brezilya 8. amatör küme liginden hoca getiriyorsun. Verrrrrr.

Reactions: xdragxx
Puhahahaha adam ciddi ciddi sakatım ayağına bilerek maçlara çıkmamış. Yok evimdeyim, yok sizi seviyorum laga luga yapar bi' de sorsan. 10 çocuğun var da hepsi SMA hastası mı, nedir bu para sevdası?

Risk transferi olarak geldi, büyük katkı sağladı ve gitti. Yolu açık olsun, kötülüğünü isteyecek hâlimiz yok.

Ekleme: Ne düşünmem gerektiğinden emin değilim...

Son düzenleme:
Reactions: Gerekli24
Hoşgeldiiiin 2.ci 2010-2011 bebek.
Biz winnerız, kupa varsa talibi değiliz sahibiyiz zırvalıklarına kendilerini inandırıp kendi kendilerini deli ettiler. TTA'da şampiyonluk yaşamak kadar olmasa da bu da iyi bir senaryo oldu bizim için. Neyse, biraz daha dalga geçelim...

Sergen bu ANÇ'ye harika yapıyor. Trabzonlu başkanların anladığı dil tam olarak bu.