Beşiktaş - Galatasaray | Süper Lig 21-22 Sezonu - 10. Hafta Maçı

İki takımın bu kadar kollandığı derbi izlemedim. Teixeira'ya çıkmayan kırmızı, Morutan'a çıkmayan kırmızı ama bir hafta önce forması Sarı-Lacivert olan futbolcuya cart diye çıkmıştı kırmızı...

Valla şu an tüy gibiyim, zerre moral bozukluğu yok çünkü birincisi zaten hak etmedik maçı ama ikincisi kıl payı puan kaçıırsak da bence o kadar kötü oynamadık. Bu takımın yavaş yavaş lige damga vuracağını ve galibiyet serisi yakalayacağını düşünüyorum. Daha zaten ligin başındayız, hafta sonu BJK Hatay'a, FB Konya'ya takılır biz de Antep'i yenersek yine tüm şartlar eşit.

Bu takım bence olacak. Kolay kolay bunu demem ama eğer 15. hafta sonunda zirveyle puan farkımız 3 ve altındaysa yolun sonu kupadır...

Sen onu bunu bırak şey diyordun yere düşen oyuncu destek eli vidaya oldu penaltı verildi.

Ya üstündeyse ? Neredesin Firuze...

Öncelikle Beşiktaş'ı tebrik ederim ama Beşiktaş'ın da iyi oynadığını düşünmüyorum açıkçası.Galatasaray beklediğimden daha iyiydi,penaltı kaçmasa puanla dönecekti zaten.

@DarkLegenD ve @Gerekli24, Ersin'in değil, Mert'in oynamasını istiyorlardı önceden, hiç güvenmiyorlardı. Adam maçta penaltı kurtarmış, yine beğenmezler muhtemelen.
Ben Ersin'e çok güvenmemezlik yapmıyorum arada Mert de oynayabilir zaten öyle yapıyor. Ersin şu anda iyi ama henüz daha pişmiş bir kaleci değil. Penaltıyı Mustafa pek iyi vurmadı ama iyi vurulan bir penaltıyı hiçbir kaleci çıkaramaz.

Reactions: Araf
Öncelikle Beşiktaş'ı tebrik ederim ama Beşiktaş'ın da iyi oynadığını düşünmüyorum açıkçası.Galatasaray beklediğimden daha iyiydi,penaltı kaçmasa puanla dönecekti zaten.
Abi Galatasaray çok iyi mücadele etti ama hücum olarak Galatasaray geriye düşünce de çok etkili olamadı hiç. Bizim takım biraz savruk oynadı ama zaten derbide çatır çatır oynayan kaç takım var. Bizim son maçlara göre iyi oyunumuz vardı aksine.

Reactions: Tolstoyevski