Sol tarafı zayıf Gsnin biraz solda etkili olabilsek N'koudou falan olsa çok zorluk yaratırdı. Galatasaray daha çok mücadele ile oyunu tutuyor. Bizimkiler izin verilirse basacak. İlk yarı normal ama ikinci yarı düşeriz endişesi var.
Bırak dostluk kazansın...Galatasaray bence kontrollü oynuyor, yani oyun planı defansif ve kontra üzerine. İki kanat da kırık yalnız, ne Yedlin ne de Aallond bu takımın topçusu değil. Diagne ile Mustafa değişikliği yapılmalı, Halil keza girmeli oyuna.
Beşiktaş geçen sezonki Beşiktaş’tan daha zayıf. Biraz üzerine gidersek kazanabiliriz bence. Yediğimiz gol de saçma sapan bir boşa çıkma hatasıyla yedik, sağlık olsun. Öyle bir maç ki kazanırsak nasıl kazandık demeyiz, kaybedersek de ah vah demeyiz…
Sergen Yalçın şaşırtıcı bir planla çıkmadı. Fatih Terim de zaten ona göre önlemini almıştı. Maç başı da basacaklar demişti baskıyı yemedi. Mustafa en korktuğum adam yedek olması sevindirdi ama mutlaka girer oyuna. Bizim defans hattı zayıf zaten Galatasaray gelebilirse atar. Bir de biz sık sık ikinci yarı oyundan düşüyoruz yine öyle olabilir. Galatasaray'ın oyunu değiştirecek adamı mevcut ancak bizde pek öyle bir oyuncu yok.Galatasaray bence kontrollü oynuyor, yani oyun planı defansif ve kontra üzerine. İki kanat da kırık yalnız, ne Yedlin ne de Aallond bu takımın topçusu değil. Diagne ile Mustafa değişikliği yapılmalı, Halil keza girmeli oyuna.
Beşiktaş geçen sezonki Beşiktaş’tan daha zayıf. Biraz üzerine gidersek kazanabiliriz bence. Yediğimiz gol de saçma sapan bir boşa çıkma hatasıyla yedik, sağlık olsun. Öyle bir maç ki kazanırsak nasıl kazandık demeyiz, kaybedersek de ah vah demeyiz…
Takımın başında FT olmasa ana avrat küfür ederdin şu futbola, bunu hepimiz biliyoruz.Galatasaray bence kontrollü oynuyor, yani oyun planı defansif ve kontra üzerine. İki kanat da kırık yalnız, ne Yedlin ne de Aallond bu takımın topçusu değil. Diagne ile Mustafa değişikliği yapılmalı, Halil keza girmeli oyuna.
Beşiktaş’ın özellikle forvet hattı geçen sezonların çok gerisinde geldi bana. Mesela Aboubakar kodum mu oturtan golcü tipindeydi bizim Gomis gibi, o olsaydı bugün daha farklı olurdu. Ama Batshuayi, ismi olan cismi olmayan isimlerden ve hiç korkutmuyor. Belki yine de gol atar orası ayrı, ama bitiriciliği yine de zayıf bir isim bence. Alex Texeiara da beklenen katkıyı veremiyor, hataları bol. Ama Josef ve Psanic’in ara pasları feci öldürücü olabiliyor…Sergen Yalçın şaşırtıcı bir planla çıkmadı. Fatih Terim de zaten ona göre önlemini almıştı. Maç başı da basacaklar demişti baskıyı yemedi. Mustafa en korktuğum adam yedek olması sevindirdi ama mutlaka girer oyuna. Bizim defans hattı zayıf zaten Galatasaray gelebilirse atar. Bir de biz sık sık ikinci yarı oyundan düşüyoruz yine öyle olabilir. Galatasaray'ın oyunu değiştirecek adamı mevcut ancak bizde pek öyle bir oyuncu yok.
Batshuayi bitiricilik hariç Aboubakar'dan daha iyi. Teixera 7 8 ay oynamadı bir de sakatlandı. Ligin ikinci yarısı daha etkili olur diye düşünüyorum. Josef Pjanicten beklediğim pasları atıyorBeşiktaş’ın özellikle forvet hattı geçen sezonların çok gerisinde geldi bana. Mesela Aboubakar kodum mu oturtan golcü tipindeydi bizim Gomis gibi, o olsaydı bugün daha farklı olurdu. Ama Batshuayi, ismi olan cismi olmayan isimlerden ve hiç korkutmuyor. Belki yine de gol atar orası ayrı, ama bitiriciliği yine de zayıf bir isim bence. Alex Texeiara da beklenen katkıyı veremiyor, hataları bol. Ama Josef ve Psanic’in ara pasları feci öldürücü olabiliyor…
@Gerekli24 , Batshuayi-Aboubakar ve Gomis'in benzer tarafları var ama..Beşiktaş’ın özellikle forvet hattı geçen sezonların çok gerisinde geldi bana. Mesela Aboubakar kodum mu oturtan golcü tipindeydi bizim Gomis gibi, o olsaydı bugün daha farklı olurdu. Ama Batshuayi, ismi olan cismi olmayan isimlerden ve hiç korkutmuyor. Belki yine de gol atar orası ayrı, ama bitiriciliği yine de zayıf bir isim bence. Alex Texeiara da beklenen katkıyı veremiyor, hataları bol. Ama Josef ve Psanic’in ara pasları feci öldürücü olabiliyor…
Yani bir kaç benzer yönü var@Gerekli24 , Batshuayi ile Gomis'in benzer tarafları var ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?