Beşiktaş - Galatasaray | Süper Lig 21-22 Sezonu - 10. Hafta Maçı

Sol tarafı zayıf Gsnin biraz solda etkili olabilsek N'koudou falan olsa çok zorluk yaratırdı. Galatasaray daha çok mücadele ile oyunu tutuyor. Bizimkiler izin verilirse basacak. İlk yarı normal ama ikinci yarı düşeriz endişesi var.

Bırak dostluk kazansın...

Sergen Yalçın şaşırtıcı bir planla çıkmadı. Fatih Terim de zaten ona göre önlemini almıştı. Maç başı da basacaklar demişti baskıyı yemedi. Mustafa en korktuğum adam yedek olması sevindirdi ama mutlaka girer oyuna. Bizim defans hattı zayıf zaten Galatasaray gelebilirse atar. Bir de biz sık sık ikinci yarı oyundan düşüyoruz yine öyle olabilir. Galatasaray'ın oyunu değiştirecek adamı mevcut ancak bizde pek öyle bir oyuncu yok.

Reactions: Tolstoyevski
Takımın başında FT olmasa ana avrat küfür ederdin şu futbola, bunu hepimiz biliyoruz.

Beşiktaş’ın özellikle forvet hattı geçen sezonların çok gerisinde geldi bana. Mesela Aboubakar kodum mu oturtan golcü tipindeydi bizim Gomis gibi, o olsaydı bugün daha farklı olurdu. Ama Batshuayi, ismi olan cismi olmayan isimlerden ve hiç korkutmuyor. Belki yine de gol atar orası ayrı, ama bitiriciliği yine de zayıf bir isim bence. Alex Texeiara da beklenen katkıyı veremiyor, hataları bol. Ama Josef ve Psanic’in ara pasları feci öldürücü olabiliyor…

Batshuayi bitiricilik hariç Aboubakar'dan daha iyi. Teixera 7 8 ay oynamadı bir de sakatlandı. Ligin ikinci yarısı daha etkili olur diye düşünüyorum. Josef Pjanicten beklediğim pasları atıyor

@Gerekli24 , Batshuayi-Aboubakar ve Gomis'in benzer tarafları var ama..

Reactions: Tolstoyevski
GS'nin stoperleri bam güm her şeyi topladı bana hiç yiyecekler gibi gelmiyordu tek hata ile patladılar. BJK'nin oyunu geçen sene kadar güçlü değil. İlk dakikaları kır sonra oyuna ortaksın.

Fenerli kardeşlerim yere düşerken el hani destek eliyse penaltı değildi

Reactions: 12.Adam
Mohamed sen ne boş adamsın be. Düz insana penaltı atmayı beceremedin. Keşke Kerem kullansaydı yazık oldu emeğine. Halil kardeşimizden son dakika sürprizi temenni ediyorum.