- Reaksiyon puanı
- 39,952
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Bize karşı tam saha defans yapın, her türlü kazanırsınız. Neyse ki sizin sahanızda olacak maç, kendi evimizde yine hezimete uğramayacağız.Nedense hiç derbi heyecanı yok zerre kadar, sıradan bir zorlu rakip maçı gibi geliyor. Büyük ihtimalle yine yenileceğiz gelenek devam edecek orası ayrı. Ama Beşiktaş'ın olduğu derbiler İstanbul derbisidir, GS-FB maçları ise Türk derbisi...
Bu arada forumdaki tek GS taraftarı benim, kısmen de @Maskeli Fedai. Diğerleri ayda yılda bir uğrayan, maçları çekirdek çitleyerek izleyen "seyirciler"@DarkLegenD ve @Gerekli24, Galatasaray taraftarına karşı. Mücadeleye hazır mısınız gençler? Beşiktaş'ı yorumlarda iki kişi iyi bir şekilde temsil edin.
Cevap hakkı doğuyor diğer Galatasaray taraftarına da neyse, yorum konusuna girdikleri zaman cevap vereceklerdir. Bizim forumda Fenerbahçe taraftarı daha aktif, o konuda elimize su dökemez hiçbir taraftar grubu ama tabii bu gidişle azalmaya başlayacak.Bu arada forumdaki tek GS taraftarı benim, kısmen de @Maskeli Fedai. Diğerleri ayda yılda bir uğrayan, maçları çekirdek çitleyerek izleyen "seyirciler"
Bu arada forumdaki tek GS taraftarı benim, kısmen de @Maskeli Fedai. Diğerleri ayda yılda bir uğrayan, maçları çekirdek çitleyerek izleyen "seyirciler"
İnsaf be Fener'in her maç konusuna yorum yapıyorum daha ne direk rakiplerle uğraşıyorumCevap hakkı doğuyor diğer Galatasaray taraftarına da neyse, yorum konusuna girdikleri zaman cevap vereceklerdir. Bizim forumda Fenerbahçe taraftarı daha aktif, o konuda elimize su dökemez hiçbir taraftar grubu ama tabii bu gidişle azalmaya başlayacak.
Direklerle uğraşma artık Hamit Altıntop gibi.İnsaf be Fener'in her maç konusuna yorum yapıyorum daha ne direk rakiplerle uğraşıyorum
------
Yıllardır gol bile atamıyoruz BJK deplasmanında. Beşiktaş rahat bir galibiyet alacaktır.
BJK 'ın penaltısı güme gitti. @Gerekli24Direklerle uğraşma artık Hamit Altıntop gibi.
Canın kör dövüşü istiyor.Baştan beri sahada iki takımda bir şey oynamıyordu. Bu gol güzel oldu. Şimdi bam güm vursunlar birbirlerine. BJK sonlarda bir tane atıp berabere bitirir umarım.
Twitter’a bakın Alanya maçıyla garip bir bilgi öğrendim TFF nin verdiği müsabaka listesiyle Alanya’nın ilk on biri aynı @12.AdamCanın kör dövüşü istiyor.