Beşiktaş 3 - 2 Medipol Başakşehir | STSL 20-21 Sezonu - 9. Hafta Maçı

Karşılaşmanın sonucu ne olur?

• Berabere biter.

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .
Doğrusu Beşiktaş'ın kazanmasını istesem de şanslarını çok düşük görüyordum. Özellikle maçın bir bölümünde 3-0'ı elde etmeleri büyük sürpriz oldu. Sergen biraz daha kredi elde etmiş oldu kendine...

Adem'in psikolog eşliğinde maçlara hazırlanması lazım.

Yediğimiz ikinci golde savunma çizgi hâlinde kaleye doğru geliyor, hâlbuki burada yaşanacak olası senaryo topun geriye çıkarılmasıdır fakat bizimkiler bu yoksaydı resmen ve muazzam bir son vuruşla golü yedik.

Bugün alınacak 1 puan tel kadayıfı tadında olurdu ama daha iyisini yapıp 3 puan aldık. Haftaya Fenerbahçe'den 2-3 gol yiyerek yenilirsek bu zor süreci en iyi şekilde bitirmiş oluruz.
Fenerbahçe maçı da yine çekişmeli olacak Fener kazansa bile öyle kolay kazanamaz benim görüşüm bu yönde

• Beğendim
Reactions: DarkLegenD
Fenerbahçe maçı da yine çekişmeli olacak Fener kazansa bile öyle kolay kazanamaz benim görüşüm bu yönde
Fener'in kazanmasının önündeki tek engel Erol Bulut. 9 kişilik Hatayspor'a karşı 2 stoperle oynayan Erol Bey rakiplerin en büyük kazancı. Perotti, Pelkas, Gustavo, Sosa gibi oyuncular beni korkutuyor.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Doğrusu Beşiktaş'ın kazanmasını istesem de şanslarını çok düşük görüyordum. Özellikle maçın bir bölümünde 3-0'ı elde etmeleri büyük sürpriz oldu. Sergen biraz daha kredi elde etmiş oldu kendine...
Bu maç şansımız çok yaver gitti ikinci yarı.
Fener'in kazanmasının önünde tek engel Erol Bulut. 9 kişilik Hatayspor'a karşı 2 stoperle oynayan Erol Bey rakiplerin en büyük kazancı. Perotti, Pelkas, Gustavo, Sosa gibi oyuncular beni korkutuyor.
Sergen Yalçın'ın çıkaracağı kadroya bağlı da değişir durum. Şu an ligde sağı solu belli olmayan tek takım Beşiktaş galiba en formsuz takıma yenilir eksik kadro ile Başakşehir'i yener. Fenerbahçe ligde en iyi kadroya sahip ama Gençlerbirliği'ni farkla yense de 5-1lik de bir oyun oynamış gözükmüyor. Maçı izlemediğim için net yorum yapamıyorum. Derbide Fenerbahçe'nin şansı yüksek ama kolay bir maç geçmeyecektir iki taraf için de.