Keith Long
Favori Üye
Leicester city e çok kızdım Fenerbahçe’ye slimani Beşiktaş’a Ghezzal @Gerekli24Ne kadar hazır bilmiyorum ama daha dün gelip maça çıkmasını beklemiyordum.
Leicester city e çok kızdım Fenerbahçe’ye slimani Beşiktaş’a Ghezzal @Gerekli24Ne kadar hazır bilmiyorum ama daha dün gelip maça çıkmasını beklemiyordum.
Evet 3 milyon fazla yüksek de değil bonservis içinLeicester city e çok kızdım Fenerbahçe’ye slimani Beşiktaş’a Ghezzal @Gerekli24
Fenerbahçe kadrosunu koruyamıyor Sunderland Lens için 30 milyon Euro istedi Fenerbahçe’nin Beşiktaş’a 3 milyon Euro’ya verdi @Gerekli24Evet 3 milyon fazla yüksek de değil bonservis için
Vermez olaydı bizde dikiş tutturamadı şu an bize yükFenerbahçe kadrosunu koruyamıyor Sunderland Lens için 30 milyon Euro istedi Fenerbahçe’nin Beşiktaş’a 3 milyon Euro’ya verdi @Gerekli24
Fenerbahçe’de o kadar teklif etti 3 milyon Euro lense yok satmayız 30 milyon euroya satmaya çalışırsan Fenerbahçe’ye tabi o kadar ardından Fenerbahçe’nin istediği paraya Beşiktaş’a ver tabi adamdan verim alınamaz @Gerekli24Vermez olaydı bizde dikiş tutturamadı şu an bize yük
Bu arada baktım da 3 değil 4'e almışız biz deFenerbahçe’de o kadar teklif etti 3 milyon Euro lense yok satmayız 30 milyon euroya satmaya çalışırsan Fenerbahçe’ye tabi o kadar ardından Fenerbahçe’nin istediği paraya Beşiktaş’a ver tabi adamdan verim alınamaz @Gerekli24
Bence mantıksız Fenerbahçe’ye neden 30 milyona satmaya çalıştılar @Gerekli24Bu arada baktım da 3 değil 4'e almışız biz de
30 milyon olduğuna emin misin sen ya o kadar yüksek isteyeceklerini sanmıyorum eğer yaptılarsa da size bir gıcıkları var demek kiBence mantıksız Fenerbahçe’ye neden 30 milyona satmaya çalıştılar @Gerekli24
Evet yaptılar @Gerekli2430 milyon olduğuna emin misin sen ya o kadar yüksek isteyeceklerini sanmıyorum eğer yaptılarsa da size bir gıcıkları var demek ki
Ben yine 3-3 deyip 3-0 bitmesi @Gerekli24Takım çok istekli ilk maçtan taraftar etkisi de olabilir ama olumlu hava var geçen seneki gibi sezon başlangıcı kesinlikle yok.
------
Bu oyuna 3 gol yakışmıştı
Şu sezon başı şampiyon muhabbetlerini oldum olası sevmiyorumBJK bu sene şampiyon. Sergen yine oyuncudan verim almaya devam ediyor. Kenan'dan da verim alacak gibi. Bazı hocalar gibi takımdaki her yere transfer istemiyor elindekinden verim almaya çalışıyor.
Beni yine yaktı 3-3 biter dedim @Emre OzansoyMS ile uğraşırken maçı unuttum, 3 - 0 bitmiş. Gayet güzel başlangıç.
Kaleciye carptimKötü olmuş @pompy